1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalanie gier na LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dieego22, Listopad 29, 2010.

  1. Dieego22

    Dieego22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem kompletnym swiezakiem i nie znam sie na tym sprzecie prosilbym aby odpowiedziec mi na kilka pytan.
    1.Kiedy mialem jeszcze poprzednia przerobke 1,1LT i dasha 9199 i wlozylem nfsa hot pursuit do napedu,czy moja konsola zostala oflagowana?
    2.Czy aby zagrac w nowe gry np:NFS HP potrzebny jest nowy dash tzw kinectowy 2.0.12416.0,chociaz mam przerobke LT+?
    3.Postapilem zgodnie z tym http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html przygotowujac mojego nfs-a i wszystko wyglada ze sie zgadza,czy instalujac nowy dash+ nagranie tego nfs-a, czy moja konsola jest bezpieczna przed tym oflagowaniem/banem??
    4.Pytanie nawiazujace do podpunktu 2 czy moge zostac przy starym dashu 9199 i grac w nowe gry?

    Posiadam;Xbox 360 Elite Jasper,LT+,gram tylko offline.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Microo

    Microo Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Prawdopodobnie tak.
    2. Tak.
    3. Tak.
    4. Nie.
     
  4. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    1.Tak została, przy nowych grach na 9199 chodził tylko Fable III
    2.Tak
    3.Nie, ponieważ już jest oflagowana przez to że włożyłeś NFS'a na dashu 9199. A on Ci tam nie odpalił.
    4.Niestety.
     
  5. Dieego22

    Dieego22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedz.
    Jestescie pewni co do podpunktu 1.moj kumpel ktory niby sie na tym zna mowil mi ze nie oflagowalo mi konsoli kiedy probowalem odpalic nfs-a na dashu 9199,poniewaz dash 9199 nie mial takiej mozliwosci,dopiero gdybym mial dasha nowego tzn:2.0.12416.0 moglo mi oflagowac konsole.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    @Dieego22 to sprawdz sobie czy masz oflagowana konsole. Na forum jest poradnik.
     
  7. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie oflagowało Ci konsoli! Bo i jak?! Jeżeli stary dash (9199) nie obsługiwał AP2.5? W takim razie Fable 3 też powinno oflagowywać, bo ma takie samo zabezpieczenie, a na starym dashu, odpala się normalnie, tylko dlatego, że nie miała aktualizacji na płycie.
    Twój kumpel ma racje.
     
  8. Dieego22

    Dieego22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O to dobra wiadomosc:D
    Dzieki za odpowiedz
     
Wczytywanie...

Poleć forum