1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ODPALANIE GIER - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Oddball88, Grudzień 5, 2009.

  1. Oddball88

    Oddball88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. wiem ze na forum znajduja sie tematy z pomoca jak nagrywac, jak przerabiac itp ale jak zaczalem to wszystko czytac w glowie zrobil mi sie mętlik, gdyż dla mnie to czarna magia (jestem calkowitym laikiem)...
    kilka dni temu przerobilem konsole. wgrany mam ixtreme 1,6 pozyczylem kilka gier od kogos co ma ixtreme 1,5 i zadne nie dzialaja (ogolnie bylem caly czas przekonany ze po przerobieniu konsoli wkladam gre i wszystko hula...)
    powiedzial mi ze musze to przerabiac jakimis programami czy cos (?) bo caly czas mi sie pojawial jakis napis na białym tle (w kilku jezykach). pozniej nagral mi specjalnie pod ixtreme 1,6 ale wtedy to juz pojawilo sie jedynie logo xboxa i nic poza tym. da sie cos z tym zrobic ?? mam obraz plyty jednej z tych gier i testowalem go programem xbgx (tak jak gdzies pisaliscie) i z bledow pojawilo sie "stealth check filed"
    jesli ktos ma czas i ('zdrowie') niech sie odezwie na gg (9713865)
    albo postara sie tu wyjasnic jak pięcio leteniemu dziecku ;)
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Żeby uruchomić gre na iXtreme 1.6 musisz spatchować gre na wave 3 lub używać activate iso. Gry które nagrał ci kolega nie działają, bo mają wave2.

    Ps. Do patchowania używaj programu waves patcher.
     
  5. Oddball88

    Oddball88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Po patchowaniu nie sprawdzaj obrazu w abgx, albo wyłącz auto fix (zmień na level 0)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Gry z fabrycznym wave2 działają na iX 1.6. Nie działają te patchowane z wave3/4 na wave2... zacznij wreszcie dawać dobre info bo znów błędne
     
  8. Oddball88

    Oddball88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i gitara, wszystko dziala jak należy :):) dzieki wam za pomoc :)
    ps. caly weekend nie wyjde z domu teraz ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum