1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalanie gier rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Proceder, Luty 1, 2014.

  1. Proceder

    Proceder Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    mam kolejny problem tzn. skopiowalem gre wszystko jest git chodzi jednak musze ja odpalac poprzez menedzer plikow bo gdy wchodze w opcje gry xbox 360 nie widzi jej. dlaczego tak jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    W ustawieniach FSD musisz ustawic odpowiednia sciezke do kat. z grami. Potem robisz restart FSD i powinno pokazac Ci gierki w "Game".
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    w skrócie jeśli masz FSD to:

    ustawiasz ścieżkę do katalogu z grami:
    http://xboxforum.pl/images/imported/2012/09/212.jpg

    Później wchodzisz sobie do ustawień FSD i w CONTENT będziesz miał takie coś:
    http://xboxforum.pl/images/imported/2012/04/32.png

    warto odznaczyć BOX wtedy przy każdym stracie będzie przeszukiwał scieżki w poszukiwaniu nowości

    Nie musisz restartować FSD wystarczy że klikniesz manualscan i jeśli wszystko dobrze zrobiłeś to w menu GAME 360 pojawią się gry które wrzuciłeś
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum