1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalanie gier z dysku bez plyty?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smithinger44, Lipiec 1, 2010.

  1. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemka. Mam konsole od tygodnia(+przerobka)
    dostaje gry piraty od kumpli na 2-3 dni! Czy jest jakis program do otworzenia zawartosci pendrive po formacie przez Xbox'a i program do odpalenia gier po zainstalowaniu na dysk bez plyty?
    Nie mam kabla (dysk-PC) ale mam pena ktorego plikow otworzyc nie moge!
    Pls HELP! Prosze o szybki sposob domowy!
    Pisze z PSP!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie zrozumiałem.. Najlepiej sobie przegraj tego pirata.
     
  4. ciajus

    ciajus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Żeby odpalać gry bez płyty to tylko Jtag... ale to trzeba mieć odpowiednią konsolę z niskim dashem.... zresztą... takich pytań było setki.. czemu nikt nie używa wyszukiwarki? ;/
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    No ja też nie wiem.
    Krótka piłka - Xbox to nie PC nie możesz zgrać płytki an dysk i grac bez niego CHYBA że masz JTAG. Co to JTAG? Szukajka
     
  6. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiem że jest taka możliwość(używam szukajki tylko chciałem się upewnić czy ktoś nie posiada szybkiej pomocy!!)
    Znalazłem taki temat(http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/jtag-wgrany-xbr-i-co-dalej-57309.html) W nim jest napisane o freestyle Dash!!
    Wiem też o XeXloaderze!!
    Tylko nie umiem nic zainstalować i potrzebuję pomocy!!
    Mogę tylko Pendrive podłączyć do kompa bo nie mam kabla to podłączenia Dysku!!
    Czy ktoś ma program do otworzenia plików które tam są??
    Tam są pliki o nazwie jakiejś tam(nie mogę sprawdzić) dokładniej ta nazwa wygląda tak "niewiemco0000" albo "niewiemco0001"!!
    Hielp jakiś programik PLS!!
    I jakichś tutek do zainstalowania tego cusia bo ja nie potrafię(jestem nowy i mam 12lat(Choć jestem dobrym programistą i małym hackerem))ale nie znam się kompletnie na Xboxie i wszystkie kombinacje z otworzeniem tego szajsu przez programy mojego autorstwa wywoływały błąd krytyczny w komilatorze!!

    Please forum F|O|R;"Fast HELP"_*TE*_
    (Uproszczony język Pascal + C)
     
  7. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jaki masz dash bo do jtag to max 7312 lub coś podobnego i data produkcji też
     
  8. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. weba

    weba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy li na bank masz wyższy niz ten co jest potrzebny do jtag'a ;]
     
  10. Demol

    Demol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    165
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    No to spierniczyłeś tym nowym dashem którego wgrałeś zablokowałeś sobie jtag xexloader itp nie przejmuj się wiele osób się wrobiło ja zresztą też, potrzebujesz płytek inaczej nie zagrasz skopiuj sobie te gry 2-3 dni to mnóstwo czasu na skopiowanie płytek.
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Omg jak idziesz do szkoły i prosisz o cos kolegów też krzyczysz?
    Spokojnie "mały hakierze"
    JTAG wiąże sie z lutowaniem, wgrywaniem XBR itp. To nie jest robota dla nieznającego xboxa 12latka.
    Co do przeglądania pena - jeśli juz chcesz to robić to program Xtaf poszukaj sobie. Na pena możesz wgrywać demka, theme i chyba tyle.
     
  13. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja nie mam nagrywarki dobrej ani kasy na płyty(ile kosztuje 8GB??Pewnie dużo)
    Ostatnio jak nagrywałem na 8 GB płytę to ją z*****em bo nie umiem nagrać nic na nią!!
    Jak już trzeba to poproszę o tutorial do nagrywania gierek!!
     
  14. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za Xtafa!!
    A co daje ten freedash czy jakoś tak!!(coś z free style podawałem link do tematu w którym o tym było)
    Czy też się nie da??
    Czytałem też o czymś co się instaluje przez save od gry!!
     
  15. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A i czy tego free style dasha wrzucę na pendrive to też może zadziałać!
    Ludzie pomóżcie!!
     
  16. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    -owned :D
    1.płyta dl kosztuje 5 zł.
    2.przestan za przeproszeniem tak napier***** tymi wykrzyknikami.
    3.tutorial jak nagrywac plyty jest na forum , wystarczy poszukac...
     
  17. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy mógłbym sobie wgrać jakąś nowszą przeróbkę??
    Od faceta jakąś dostałem ale nie wiem jak sprawdzić!!
     
  18. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    jak to sprawdzić tez jest na forum. ale bez paru nagranych gier niestety tego nie zrobisz. zacznij szukać , nikt nie będzie cie wyręczał w czymś co możesz zrobić sam. P.S przestan spamowac tymi wykrzyknikami
     
  19. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    SSSSSSPPPPAAAAAMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dobra już się naspamowałem:D
    Lecę znowu z pytankami.
    1.Jestem strasznym leniem i nie chce mi się szukać tych wszystkich tutków:/
    2.Czy wystarczy wrzucić płytkę i dać na przegrywanie z płyty na płytę w jakimś programie i będzie działać??(jak tak to prosiłbym o podanie jakiegoś BARDZO DOBREGO programu)
    3.Czy naprawdę ktoś z bardziej rozeznanych w tym temacie osób mogło by mi podać tutka do przegrywania gier??
     
  20. smithinger44

    smithinger44 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a i chyba szukajka tu jest jakaś z****** bo mi wyszukuje to czego nie chcę po wpisaniu jakiejś frazy!!
    po wpisaniu 2 razy tej samej frazy dostaję różne wyniki(To robi na chybił trafił??)
     
  21. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    :bannie chcesz szukac, nie bedziesz mial...
     
Wczytywanie...

Poleć forum