1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalanie gier z pena

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zieloniak12, Maj 29, 2014.

  1. zieloniak12

    zieloniak12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Mam przeróbkę RGH i chciałbym się zapytać czy mogę grać w grę która mam na pendrivie, bez przerzucania jej na dysk konsoli (bo niestety póki co nie mam)
    Szukałem odpowiedzi ale niestety bezskutecznie, sformatowałem już do FAT32, konsola go widzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    1 osoba to lubi.
  4. zieloniak12

    zieloniak12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Stworzyłem ścieżkę, wszedłem w menedżer plików, skopiowałem pliki z lewego roota na prawy, trwało to paru sekund mimo 5.5gb gry, i nie wiem , nie widzę żadnych gier w "Granie", może to przez to ze Pen ma tylko 8GB.
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, musisz w FSD jeszcze dać skan..albo uruchamiać z menagera plików (o ile gra skopiowała się cała...5,5gb w kilka sek to raczej nie możliwe).
     
    1 osoba to lubi.
  6. zieloniak12

    zieloniak12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak zrobić ten skan, lub jak odpalić z menedżera, bo mam tylko te pliki 8znakowe i nic z nimi nie mogę zrobić.
    Może gra tak szybko się skopiowała bo pendrive i dysk to to samo urządzenie, spróbuje może jeszcze innego pendrive bez gry podłączyć i z niego zrobić osobno dysk.
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skan masz w ustawieniach FSD...a z menagera plików wyszukujesz ten 8mio znakowy FOLDER (nie plik) i odpalasz klikając na ten plik z taką samą nazwą co folder...
     
    1 osoba to lubi.
  8. zieloniak12

    zieloniak12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okk udało się, dziękuje za pomoc.
     
  9. DyMeK_37

    DyMeK_37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 27, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja mam pytanko odnośnie formatowania pendriva pod konsolą. Niektóre gry np GTA 5 wymagają aby na dysk wewnętrzny konsoli wrzucić content a reszta może być na dysku zewnętrznym. Niestety po sformatowaniu pod xboxem na pendrivie nie pojawia się folder content/16zer/ Można stworzyć go ręcznie?
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W HORIZON'ku musisz wrzucić ...
    Wystarczyło poszukać :
    http://xboxforum.pl/gta-v-261/zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/
     
Wczytywanie...

Poleć forum