1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odpalenie black opsa na lt+

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Trey, Luty 9, 2011.

  1. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, nie moge znaleźć jednoznacznej odpowiedzi odnośnie cod black ops. Przerobiłem konsole na lt+ i tu moje pytanie; jak odpalić na niej call of duty black ops pl (wersja od szoposquad)? Czy jest w ogóle możliwość żeby pograć w tą gre z polskimi napisami? Z góry dziękuje za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Oczywiście że bez problemu odpalisz tylko że jak masz najnowszy dash to ci ją zablokuje więc ściągnij gre z patchem i gitara .
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Musisz ściągnąć release do którego wyszedł patch AP 2.5 Checks. Bo w instalce dasha 2.0.12625.0 został zaimplemenowany test AP 2.5 do gier CoD MW 2, CoD BO i Halo Reach przez co musisz mieć patcha...
     
  5. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki za odpowiedzi, ale czy w ogóle jest w sieci realese gry black ops pl?

    Bo to że black ops w angielskie wersji normalnie chodzi to wiem, ale co z wersją z polskimi napisami?
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Póki co nie ma do żadnej patcha chyba... Ale może Xecuter już go wydało, ale na 80% jestem pewien że nie ma takowego patcha do releasu pl
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a masz napewno najnowszy dash 12625? bo jak nizszy to odpalisz bez problemu
     
  8. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Tak mam, myślałem że po przerobieniu na lt + nie będzie problemu z polską wersją black opsa. A jest może jakiś ryzykowny sposób typu przeniesienie pliku pl do obrazu angielskiej wersji?
     
Wczytywanie...

Poleć forum