1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalenie gier z dysku xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mors1980, Październik 1, 2010.

  1. mors1980

    mors1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    mam xbox 360 elit (przerobioną). Do tej pory po zainstalowaniu gry na xbox'sie i po włożeniu płytki do napędu, po wciśnięciu Y miałem opcję "uruchom z dysku twardego". Wczoraj kupiłem oryginalną grę F1 2010, zainstalowałem na konsoli, ale po wciśnięciu Y pojawia mi się tylko opcja "uruchom" bez adnotacji, że uruchamia to z twardego dysku. Chodzi o to że nie mam pewności, że odpala się to z dysku i że napęde nie pracuje cały czas. Jak odpalić grę, żeby mieć pewność, że odpala się z dysku. Czy jak odpalam grę z biblioteki gier to się odpala zawsze z dysku?
    Dodam jeszcze, że zaktualizowałem dashboarda (na takiego który pozwala na używanie pendrivów jako dysków) i nie wiem czy przez to się coś nie zmieniło...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12098
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak zainstalujesz na hdd to masz pewność, że odpala z dysku. Zresztą głuchy jesteś nie słyszysz że napęd nie wyje
     
  4. popino

    popino Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w nowym dashu 9199 ta opcja wyglada troche inaczej,po wcisnieciu Y klikasz na instaluj-gra instaluje sie na dysku,a jak chcesz zagrac z dysku to klikasz Y,a nastepnie uruchom i gra idzie z dysku.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Dokladnie.
    Bez jaj nawet Liteon V3 chodzi jak rakieta.
     
  6. radek75

    radek75 Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bys3ca Kł.
    Jak nic nie buczy ani wyje to co za róznica czy to leci z dysku czy z płytki?
     
Wczytywanie...

Poleć forum