1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odpalenie gry, aktualizacja

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gontar, Grudzień 30, 2009.

  1. Gontar

    Gontar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie, mam xboxa od paru dni, nagrałem dzisiaj Assasinsa 2, wkładam płyte, i wyskoczyłą mi aktualizacja, zaautuaklizowałem, i po chwile wyskoczyła druga:

    Ta aktualizacja dodaje rozszerzone funkcje i dostep do usłogi XBOX Live, zajmie 128mb na karcie itp

    Instalowac to ? jak to anuluje to mi wyskakuje żeby przeczyscic płytke szmatką.. czy jak to zainstaluje do dostane Bana? bo ja nie chce grac online tylko offline na singlu żeby nie dostac bana :]

    mam ixtreme 1.6 liteon
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    A grę masz spaczowaną do wave3 czy używasz activate.iso ? Zrobienie aktualizacji konsoli ( pendrive lub cd ) powinno pomóc .
     
  4. Gontar

    Gontar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spatchowalem do wave 3 , to co robic? pomocy jesstem zieony
     
  5. technic

    technic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może to głupie pytanie, masz NXE ?
     
  6. Gontar

    Gontar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Więc jeśli poprawnie nagrałeś to musisz zrobić update konsoli ale nie z płyty tylko musisz poszukać tutaj lub w google najnowszych aktualizacji , nagrać je na cd lub pendriva i z nich zaktualizować konsolę . No chyba , że nie boisz się bana i zrobisz aktualizacje przez LIVE .
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum