1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odprzerabianie Xbox'a 360 - LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez McKeRn, Marzec 28, 2013.

  1. McKeRn

    McKeRn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka !

    Da się "odprzerobić" xbox'a 360 ? Wgrane jest LT 2.0 , a chciałbym grać na xbl. Potrzebne do tego są jakieś kable czy coś ? Bo chciałbym zrobić to sam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaką wersję dasha masz w tej chwili ??

    Jaka wersja konsoli.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak coś to wgraj LT 3.0 i nie bój się o bana.
     
  5. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    chyba ze masz starszego dasha to wystarczy zaktualizowac tylko konsole :>
     
  6. McKeRn

    McKeRn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Slima , czyli tylko zaaktualizować go i już ? Ale musze go wtedy podłączyć do internetu i bana moge złapać..
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Napisz jaki masz dash ale skoro to slim to myślę że masz już wysoki dash i aktualizacja ci nic nie da tylko wgranie orginalnego frimware
     
  8. McKeRn

    McKeRn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak to sprawdzic ? :mad:
     
  9. McKeRn

    McKeRn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moj Dash :

    D:2.0.13599.0
     
  10. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Wrzuc sobie LT3.0 i mozesz grac LIVE a jak nie to wrzuc stock do napedu i masz nieprzerobiona konsole :D
    pzdr
     
  11. McKeRn

    McKeRn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czym jest stock ?

    Jestem w tym zielony.
     
  12. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Orginalne oprogramowanie napedu

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  13. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oddaj do serwisu, albo do kolegi ktory Ci robil przerobke - jak jestes zielony, to sie za to nie bierz, bo uwalisz X-a.
    Najlepiej to zrob tak jak mowia - daj do wgrania LT3.0 i smigaj na live, jak bedzie ban, to trudno, zawsze offline zostaje.
     
Wczytywanie...

Poleć forum