1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"odprzerobienie xboxa "

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maciek10, Grudzień 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. maciek10

    maciek10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam . Od pewnego czasu dręczy mnie pewne pytanie na które nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi . Otóż chciałbym się dowiedzieć czy w przerobionym xboxie jest możliwość dania oryginalnego tak abym miał 1000% pewności że moja konsola nie zostanie zbanowana . Z góry dziękuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można odprzerobić na pewno Hitachi, Benq i Samsunga

    Ostatnio pojawiło się info o Liteonie ale coś ucichło

    Czy to uchroni na 100% od bana? Nikt Ci nie powie tego na pewno, szczególnie jak grałeś przez internet na kopiach przed falą
     
  4. maciek10

    maciek10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze jedno pytanie . Gdzie coś takiego można zrobić i ile to kosztuje .
     
  5. m4rc1n3k

    m4rc1n3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeśli sam przerabiales albo ktos ci przerabial i masz naped inny niz liteon to wystarczy wgrac oryginalnego keya. Jak masz liteona jak ja musiz kupowac nowy naped

    e: bez liteona jak potrafisz mozna za darmo samemu jak nei to chyba tyle co za flasha
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie myl klucza napędu z FW napędu! Wgranie samego klucza nic nie da
    Podajesz drugi raz tę błędną informację
     
  7. maciek10

    maciek10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam napęd toshiba samsung . Skąd wziąść klucz . Xboxa sam nie przerabiałem . Jak to zrobić .
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Klucz Ci nic nie da. Jeszcze musisz wziąć Firmware napędu...

    Najlepiej oddaj komuś kto przerabiał żeby odprzerobił
     
  9. maciek10

    maciek10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wszystkim serdecznie dziękuje za pomoc .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum