1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odprzerobienie z LT+ 1.1 przez Dash 13146 a XBL bez ponownego przerabiania

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez CaZa, Wrzesień 26, 2011.

  1. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsola nie była podłączana do neta po przerobieniu!
    Na początku miałem iX 1.6, gdy nagrałem AC: B i wrzuciłem do cdroma to nie działało, więc wgrałem LT+ 1.1. Potem młóciłem sobie spokojnie. W wiele gier przedpremierowo (np Halo Reach, nim dograno do niego AP 2.5) Teraz po zakupie GoW 3 wgrał mi się ten dash 13146 i "odprzerobił" konsolę. Nim się o tym dowiedziałem pakowałem w niego różne płytki (i te zwykłe i te z AP 2.5)

    Moje pytanie brzmi:
    Czy po tych wszystkich zabiegach nie mam się co bać o bana? Bo nie wiem czy chcę teraz przerabiać konsolę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ac :b oflagowałeś sobie konsole więc możesz się obawiać:) jak nie chcesz to trzeba wgrać orginalne fw do napędu ale nie znaczy że bana nie dostaniesz . chyba że nie łączyłeś jej nigdy z live na lt
     
  4. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nigdy się nie łączyłem na żadnym sofcie. Wgralem tego nowego dasha, który sprawił że piraty nie chodzą. Dlatego właśnie pytam czy mogę się czuć bezpiecznym czy "raz kozie śmierć"

    EDIT:
    Nigdy nie miałem tego "czarnego ekranu" po wrzuceniu gier z AP 2.5
     
  5. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Jak wrzucałeś płytki po update dasha bez AP 2.5 i gra się po prostu nie uruchamiała, czarny ekran, szmatka lub odtwórz DVD to oflagowałeś konsolę. Flaga oznacza, że przy fali jesteś pierwszy do zbanowania. Na Twoim miejscu dałbym sobie spokój już z Live, bo ban to kwestia czasu.
     
  6. Damisss

    Damisss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A co jeśli przestały działać gry z AP 2.5 po wgraniu dasha, i włożyłem płytę z CoD MW 2, i NFS HP, i wyskakiwało tylko odtwórz DVD, to też oflagowałem sobie konsolę pomimo tego że nie była podłączana do netu i mam wgrany ixtreme 1.6? Bo właśnie przymierzam się do usunięcia przeróbki wgraniem nowego dasha, i graniu na oryginałach, teraz mam dash ten co był z MK, konsola podłączana był około roku temu w celu wgrania kodeków...
     
Wczytywanie...

Poleć forum