1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odprzeróbka?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RoomCays, Styczeń 24, 2012.

  1. RoomCays

    RoomCays Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie! Ostatnio zakupiłem sobie przerobionego xbox'a elite który nigdy nie był podłączany do internetu. Zakupiłem sobie również oryginalną grę Call of Duty Modern Warfare 3, gdzie potrzebna była aktualizacja, tak więc zrobiłem. Po zakończeniu aktualizacji wszystko działa tak jak powinno, aczkolwiek nie działają nieoryginalne gry. Czy xbox odprzerobił się? Automatycznie wgrało to oryginalnego softa? Będę mógł bez problemu podłączyć się do xbox-live?

    PISZĘ TEN TEMAT JESZCZE RAZ, GDYŻ WCZEŚNIEJ ZOSTAŁ ŹLE ZROZUMIANY.
    NAJWAŻNIEJSZA INFORMACJA DLA MNIE TO - CZY MOGĘ BEZ PROBLEMU I BEZ MARTWIENIA SIĘ CZY DOSTANĘ BANA NA KONSOLĘ PODŁĄCZYĆ
    KONSOLĘ DO INTERNETU?!

    Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wywaliło CI przerobke i tyle..
    Jesli chcesz grac w pirackie gry musisz przerobic raz jeszcze.. (LT+3.0)
    Co do poloczenia sie z xbox live to polaczysz sie bez problemu..
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usunęło ci przeróbkę, bo miałeś strasznie starą. Żeby mieć większe bezpieczeństwo musisz sobie wgrać Stock FirmWare (oryginalne FirmWare), niezależnie czy usunęło ci przeróbkę czy nie. Procedura wgrywania Stock FirmWare wygląda tak samo jak przerabianie (wgrywanie LT), tylko że zamiast LT wybierasz Stock FirmWare.
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[tutorial]-flash-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html#post74237
     
  5. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    uwazasz ze koles sam sobie przerobi klocka? On dopiero co kupil konsole i zapewne nie wie jak gry nagrywac a Ty mu proponujesz przerabianie konsoli...

    Kolego daj lepiej 30zl i przerob konsole na 3.0 i tyle.. (bedziesz gral na orginalach jak i na piratach na necie..
     
  6. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @adam34689

    Przecież wgralo mu stocka przy aktualizacji dasha, oryginalniejszego nie będzie mial...

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musi sobie wgrać dokładny Stock pod swój klucz napędu.
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    przestan brednie opowiadać, ma oryg fw ze swoim kluczem

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. pietrus009
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    435

Poleć forum