1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odświerzanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zet12, Luty 4, 2012.

  1. Zet12

    Zet12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ;)

    Chcę kupić telewizor na którym będę mógł grać. I mam pytanie czy na telewizorze z odświerzaniem 50 Hz będą działać wszystkie gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Oczywiście, że będą działały. Nie ma gier, które wykorzystują odświeżanie 100Hz, a nawet jak by były to gry będą chodziły.
     
  4. Zet12

    Zet12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a te które działają na 60 ??

    Bo miałem taki zupełnie mały telewizorek i działał mi na przykład "Medal of Honor" a nie działał "Grid" bo pisało że musi być pal. 60. stąd moje obawy.
     
  5. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    będą działać, nie bój nic ja z tobą w strachu.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wszystko będzie chodziło, możesz mieć ustawione na 50Hz.
     
  7. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam telewizor w pokoju 50 Hz no i niestety np Forza potrzebuje PAL 60 . Wiec troche sie zdygalem ale wbilem w opcje systemowe przestawilem na PAL 60 bo bylo 50 i smigaa i to nawet ladnie :D
     
  8. Zet12

    Zet12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli wszystko będzie dobrze :D ?? też tak miałem w starym kineskopowym że miał 50 hz a tu pisze ze 60 pal potrzebuje wbiłem, przestawiłem i proszę, działa wszystko ładnie pięknie, ale się telewizor spalił i nowy muszę kupić około 1tys. jakieś polecacie ?? Znalazłem takie.
    LG 32 LK 330 SKLEP NEO24.PL 32LK330 CENA
    THOMSON 32HS3246C SKLEP NEO24.PL 32HS3246C CENA
    THOMSON 32HS2246C SKLEP NEO24.PL 32HS2246C CENA
    SAMSUNG LE32D400 SKLEP NEO24.PL LE32D400 CENA
    32'' Toshiba 32AV833 - Komputronik RTV AGD notebooki komputery i elektronika
    Telewizor LCD ORION TV32PL690 - tanio, sprawdź.
     
  9. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co wiem to gry wołają wyższą ilość Hz tylko wtedy jak jest opcja ustawienia wyższej ilości Hz jeśli niema takiej opcji to gra nie powinna prosić o przestawienia na wyższą ilość Hz.

    Jeśli się mylę to proszę o poprawienie.
     
  10. Zet12

    Zet12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale np. w Halo 3 na opakowaniu piszę "Only 60Hz" więc co ??, działało na 50 Hz. Nie rozumiem trochę.
     
  11. Qmac

    Qmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wymaga Pal 60hz jezeli korzystasz z kabla analogowego, przy hdmi wszystko dziala
     

Poleć forum