1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwarzanie Divix i Xdivix

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez MateuszJ, Grudzień 8, 2008.

  1. MateuszJ

    MateuszJ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam pytanko jeżeli mam wykonany flash napędu w moim X i chcę odtwarzać filmy w formacie DiviX lub XdiviX, to czy istnieje możliwość pobrania takich kodeków i dogrania ich z płyty lub Pena???
    Z góry proszę o powstrzymania się od zbędnych komentarzy, że takich tematów jest mnóstwo, ale nie znalazłem jasnej odpowiedzi.:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Nie da się dograć kodeków do płyty z filmem, jedynie pobranie ich z liva da ci możliwość odpalenia divx-ów.
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    działa to na zasadzie że jak będziesz chciał obejrzeć jakiś film to wyskoczy że brakuje kodeków i że może pobrać
     
  5. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma czegos takiego jak XdiviX :confused:
    Może chodzi Ci o XVID ?
     
  6. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    a czy da sie rady sciagnac takie kodeki i nagrac na plytke bo nie moge podlaczyc neta do konsolii :/
     
  7. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Da radę kodeki ściągnąć z neta i nagrać na pendrive, ale po przegraniu na dysk konsoli i tak nie działają, bo każdy "pak" przypisany jest do konsoli. Pozostaje tylko Live.
     
  9. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    dobra dzieki za pomoc szefie
     
  10. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. topol185

    topol185 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzał ktoś czy to działa czy nie ?
     
  12. Slupper

    Slupper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica

    Ja był bym skłonny twierdzić że kodeki są przypisane do konta a nie do konsoli
    spróbuj pobrać na tym samym koncie kodeki zalogowany na innej konsoli pobierze ale nie działają :) albo to błąd MS albo kodeki przypisują do konta.
    Mogę się mylić ale tak jest w praktyce.
     
  14. Mati_2006

    Mati_2006 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    szkoda będę musiał podłączyć X-360 do neta LIPA
     
  15. Tony_Montana_

    Tony_Montana_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Floyd - masz rację! Przepraszam.
     
  16. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Fajnie że wniosłeś coś do tematu tym swoim śmiechem, nie każdy wie tyle co Ty :whistle:.

    A ze się tak przypnę do tematu, powie mi ktoś, pokieruje na odpowiedź, jakie formaty odtwarza nasza konsola, czy napisy również odtwarza?!

    Jedyne co wiem że do płyt DVD nie trzeba nic, jak również filmy w formacie WMV działają bez problemowo.
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. bez kodeków: .wmv

    2. z kodekami: .avi i .mp4

    3. napisy muszą być wklejone w film


    4. BYŁO! Dlatego szukaj.
     
  18. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    I dlatego X-klocek 1 był lepszy dla przeciętnego polaka, odtwarzał każdy format i do tego napisy heh =).
     
  19. ekous

    ekous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z nienacka
    tylko sposób z podłączeniem dysku z xboxa pod pc?
     
  20. Ankur

    Ankur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taa... dla mnie to jest aż śmieszne. Kupiłem Xbox 360 bo słyszałem że to prawie jak komputer, można oglądać filmy, grać w odnowione gierki sprzed parunastu lat itp. A tu się okazuje, że kodeki można dograć tylko przez internet, kilku megabajtowe gry arcade są słabiej dostępne niż 7gigowe kolosy itp. Jak dla mnie zupełnie na odwrót niż powinno być ale co zrobić.
     
  21. head67

    head67 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co za problem ściągnąć kodeki z neta trwa dosłownie mniej niż minute i wszystko śmiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum