1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwarzanie filmów AVI XviD, DivX itd. na Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wiatek, Grudzień 20, 2011.

  1. wiatek

    wiatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam dla was pytanie a mianowicie czy można jakoś zrobić aktualizację kodeków w xboxe360. Bo gdy chcę odpalić film AVI na moim xboksie to wyskakuje mi komunikat, że trzeba było by podłączyć się do live i pobrać tam kodeki itd. I tutaj właściwie tkwi mój problem mam LT 2.0 i gdy teraz bym podłączył mojego Xboxa do neta to automatycznie wgra mi się cicha aktualizacja czy nowy dashboard. Co zablokowało by mi opcje grania w najnowsze gry. A chodzi mi o to by wgrać te kodeki np. Z pendriva bez podpinania xboxa pod live. Macie może ktoś taki problem? Lub wiecie czy tak się da? Lub gdzie pobrać kodeki do avi :) Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Tylko przez live, innej mozliwosci nie ma. Chyba, ze masz jtaga albo rgh, ale to juz inna bajka
     
  4. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Wydaje mi się że nie ma takiej możliwości, ale może się coś zmieniło. Pare lat temu szukałem też takiego rozwiązania i powiedziano mi że do każdej konsoli jest pobierany indywidualny kodek.
    Ale tak jak pisałem może się zmieniło więc też byłbym zainteresowany aktualną odpowiedzią na ten temat.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Kodeki pobierają sie tylko z live, jak chcesz oglądać filmy i masz windowsa z Windows Media Center to możesz do tego użyć WMC bo on korzysta z kodeków na PC
     
  6. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja mam rgh i jak mam dograć kodeki, mam także problem z odpaleniem filmów dvd
    Jak mam to zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum