1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwarzanie filmów - kodeki i podłączenie do internetu?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez brayniak, Czerwiec 29, 2010.

  1. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam wszystkich na forum, jestem nowym użytkownikiem, więc proszę o wyrozumiałość :) mam pewne pytanie, mianowicie gdy próbuję odtworzyć film z płytki lub pendrive wyskakuje błąd 'Kod stanu: 51-C00DF236'. Tak wiem xbox'a trzeba podłączyć do neta aby mógł pobrać potrzebne kodeki i tutaj moje pytanie: mam przerobioną konsolę iXtreme 1.6, napęd Lite On, czy po podłączeniu jej do neta tylko po to aby mogła pobrać kodeki nie otrzymam prezentu w postaci BANA? I czy konsola nadal będzie przerobiona?
    Z góry dziękuję za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Witaj.
    Gdybyś mial Ixtreme Lt mógl byś bez problemu pobrać kodecki, na 1.6 nie mial bym takiej pewności że nie wylapiesz bana.
    Ale jak to mówią ryzyk fizyk raz sie żyje ;)
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czytałem gdzieś, że wystarczy aby w napędzie nie było żadnej płytki i można spokojnie się połączyć ale, wolę zapytać fachowców ;) czekam na dalsze sugestie innych użytkowników, może da się coś wymyślić :)
    Ps. Da się jakoś przejść na Ixtreme Lt z mojego 1.6? Czy jest on lepszy?
     
  6. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Możesz wgrać iXtreme LT albo oryginalny FW podłączyć do neta pobrać co chcesz i albo wrócić na jakiś inny iXtreme albo zostać na oryginalnym :).

    Tak czy siak konsolę będzie trzeba rozebrać żeby podłączyć napęd poprzez sata do PC. Jeśli się zdecydujesz to na forum są poradniki jak to zrobić. Jeśli miałeś już flash napędu to upgrade zrobisz bez żadnych narzędzi wystarczy kabel sata i PC.
     
  8. brayniak

    brayniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No więc po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wniosku, że powrócę do oryginalnego FW, a po ściągnięciu kodeków ponownie wgram ixtreme 1,6. Tylko teraz mam problem, ponieważ nie mogę znaleźć żadnego poradnika jak to zrobić :/
    Czytałem także, że jeśli Lite On był już przerobiony to nie da się powrócić do oryginalnego FW, to prawda? Ponieważ taki właśnie napęd posiadam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum