1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwórz DVD - nic nie pomaga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marat09, Październik 19, 2010.

  1. marat09

    marat09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    wiem że temat był przerabiany wielokrotnie, ale żaden nie daje rozwiazania w takiej sytuacji.
    mam problem najnowszymi grami mafia 2 medal of honor, nie wiem jaki mam ixtreme ale przerabiałem już na wszystkie możliwe wave i nic cały czas "odtwórz DVD"
    macie jaieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    powiec co robiles krok po kroku poniewaz jak spaczujesz gre to nie mozna jej sprawdzac w abgx
     
  4. marat09

    marat09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po rozpakowaniu wrzucam do 360 Waves Patcher pokazuje wave 4 pat****e na wave3 na tym wavie jak dobrze pamietam chodził mi nfs czyli ixtreme 1.51 albo 1.6 nagrywam imgburn i nie działa. rozpakowuje na nowo i proces się powtarza tyle, że zmieniam wave na 2 a później na 1, cały czas odtwórz dvd
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a może najpierw sprawdx obraz gry abgx360 czy jest poprawny ?
    jak jest ok to wtedy wavepatcher i zmieniasz wave - nie na odwrót !
    a może ściągnołeś gre z ograniczeniem regionalny np.ntsc ?
    albo poprostu gra sie źle sciagnęła
    masz zrobioną aktualizacje systemu ? moze gra ja wymaga
     
  6. marat09

    marat09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w abgx nie ma błędów gierka ma ograniczenie ale pal a xbox jest na europe, aktualizacje mam zrobioną wołało przy uruchamianiu mafii2 to było jakieś 2 tygodnie temu, więc chyba nic nowego nie ma do ściągnięcia, a poza tym przy medalu nie woła.
    nagrywam na jakies płyty za 3zł może to być przyczyną? jeśli tak to dziwne bo zawsze na takie wypalałem.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to pewnie trafiłeś na felerna partię płyt
    przeżuć się na te za 4zł - verbatimy :)
     
  8. marat09

    marat09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    smiglem do sklepy kupilem 3 verbatimy po 6zł! i niestety to chyba nie felerna partia - "odtwórz DVD"
    macie jeszcze jakieś super pomysły???
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a dobrze nagrało ci sie ?
    zaznaczyłes plik *.dvd ?
    miałes wogóle ten plik utworzony ?
    nie bawiłes sie kompem podczas nagrywania tzn.********,GG,inne programy w tle ?
    czytałes poradnik jak nagrac gre ?
    zaktualizowałes firmware twojej nagrywarki ?
    włóz płyte do PC i zobacz co ci wyswietla ? sprawdź ją abgxem i co on na to ?
    przy nagrywaniu ustwiłes niska predkośc nagrania np x2.4 ?
    włączyłes weryfikacje żeby porownało ci nagrana płyte z obrazem po nagraniu ?
    mozliwości jest wiele ........
     
  10. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na czym nagrywasz dokładnie?
     
  11. marat09

    marat09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobrze nagrało, plik dvd x2,4, aż taki swieży nie jestem. kompa tez nie ruszam jak nagrywa nawet net wylaczam
    scrin z abgx zdjęcie #11612783 - Garnek.pl to jest przed patchowaniem
    firmware jest najnowszy pioneer dvd-rw dvrtd09 firmware 1.01
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    wyglada na to że twoja nagrywarka jest typu slim i znajduje sie w laptopie ?
    wiec to jest twój problem - prawdopodobnie
    takie nagrywarki o wiele gorzej nagrywaja płyty DL lub wcale nie chca ich nagrywac pod xboxa
    spróbuj na innej nagrywarce od komputera stacjonarnego lub czekaj na wydanie poprawionego biosu
    te nagrywarki sa tez b.wybredne co do płyt ,wiec ewentualnie musiałbys kupic po 1 sztuce róznych producentów
    i próbowac moze na którejs załapie ......
     
  13. marat09

    marat09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze masz racja ale zawsze nagrywalem na laptopie i jak teraz patrze po gierkach to na plytach roznych producentow, ale bede probowal dalej, cos musi zalapac. dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum