1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Odtworz dvd"-prosze o pomoc.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kerix, Listopad 2, 2009.

  1. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, wiem ze to juz nie raz bylo poruszane ale mysle ze mi pomozecie, albo wytlumaczycie dlaczego tak jest. a wiec kolega nagral mi pesa 10 zmienil na wave 2 bo mam ixtreme 1.5 i jak wkladam gre do napedu to wyskauje "odtowrz dvd"
    a u niego chodzi ponoc bez problemu (ixtreme1.51) Jaki moze byc tego powod? Gra nagrana na plycie actijet.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Albo kolega źle spatchował albo Twój napęd nie lubi tej płyty ;)
     
  4. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to czyli jest taka opcja ze jak nagra na verbatimy to bd ladnie chodzilo?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj screen tej płyty to ci powiem czy dobrze ci spatchował
     
  6. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yyyy screna? tzn :D mam ci zrobic jej zdjecie;p? czy jak .
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Najlepiej zrobić printscreena ze sprawdzenia obrazu w ABGX360
     
  8. Sense1

    Sense1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    masz przelecieć płytke abgx'em i dać mu screena z loga
     
  9. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak wkladam ta plyte do komputera to wazy zaledwie 151 mb.
    zawiera:
    $SystemUpdate
    AUDIO_TS
    VIDEO_TS
    i co mam przepuscic przez abgx?;/
     
  10. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Płyta wypalona słabym laserem ;) - jeden odczytuje drogi nie ;), jak sobie przegrasz tą płytę to normalnie powinna działać ;).
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Włóż płytę => odpal ABGX360 => i tam wybierasz "Burned DVD"
     
  12. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale ja tam nic nie widzę :D
     
  15. kuziox

    kuziox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ze screena wynika, że to wave3
     
  16. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No ewidentnie jest wave3 ;)
     
  18. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    noo dokladnie.;/ ale mowil ze przeerabial 3rdwavepatch;/ na wave 2. mozliwe ze w autofixie nie dal na 0 i przez to sie takie cos zrobilo?:)
     
  19. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ehhh no to juz nie wiem;/ pisze co mi powiedzial. to nic powiem mu zeby jeszcze raz przerobil na wave 2 a zanim przeleci przez abg w autofixie lvl naprawiania dal na 0. i jak w agb pokaze sie blad to wtedy zeby nagrywal?
     
  20. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  21. kerix

    kerix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dziekuje wszystkim za pomoc:)
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum