1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwórz DVD zamiast zagraj w grę

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hellriser, Październik 22, 2011.

  1. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    Mam starego XBOX360, zdaje się, z iXtreme1.51 (nie wiem jak to sprawdzić). Modowałem gry na Wave3 i wszystko hulało jak trzeba. Tydzień temu syn podłączył się do XBL pościągać trochę demówek i coś się sypnęło, bo teraz każda płyta włożona do napędu skutkuje poleceniem "Odtwórz DVD" zamiast "Zagraj". WTF?

    Nigdy nie miałem płyty w napędzie po podłączeniu się d XBL, nie grałem w trybu multi przez XBL, po prostu zaktualizowałem dashboarda (bo to wymagane) i syn pościągał parę demówek.

    Da się to jakoś naprawić?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będziesz musiał od nowa z flashować napęd , ponieważ podczas aktualizacji na najnowszy dash iXtreme automatycznie się kasuje.
     
  4. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Więc ratuje cię jedynie wizyta w serwisie + koszt wgrania na nowo iXtreme lub kupno odpowiedniego sprzętu i samemu wgrać najnowszy LT 2.0 oczywiście jeśli nie boisz się utarty gwarancji lub jak jej wgl nie masz ;)
     
  5. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OK, dzięki za odpowiedź. Czy kojarzycie, czy na LT 2.0 pójdą gry przerobione na Wave3?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. Młody Raperek

    Młody Raperek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak na LT 2.0 odpali ci każda gierka ,z patchem czy bez to bez różnicy.
     
  8. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ratuje Cię TYLKO I WYŁĄCZNIE ponowna przeróbka. EoT

    Kupując sprzęt do przerobki, zawsze będziesz sam sobie działał. A tak musisz płacić za przeróbkę, co nowsze LT. Musisz sam przekalkulować, jednak troche wiedzy ci potrzebne przy tym, a znajdziesz ją w tutoraialach na forum.
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zamotalem sie myslalem ze jest 1.51 sorry
     
  13. nehm

    nehm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Jeżeli dasz sobie radę z rozebraniem xboxa i podłączeniem napędu do komputera to kup to i będziesz miał spokój. Poradniki znajdziesz wszędzie.
     
  14. hellriser

    hellriser Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    OK, dzięki. To trzeba się wykosztować i szarpnąć na te parę złotych. Chyba, że są jacyś koledzy z Łodzi, do których można podjechać z Kasztelanem w celu wymiany towarowej ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum