1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwórz dvd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tomeki, Grudzień 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomeki

    tomeki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Cześć,
    próbowałem ostatnio nagrać grę Ninja Gaiden 2.
    Napęd: liteon
    modyfikacja 1.5 (tak na 99% lub 1.51)
    próbowałem przerabiać przez 3rd.wave.patch oraz sprawdzałem wave-a przez 360wavespatcher (wyskakuje wave2 przed modyfikacją). Za każdym razem to samo - odtwórz dvd.
    Co mogę robić nie tak....
    Przy kolejnej grze The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II też to samo...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kmicic93

    kmicic93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    Na jakich plytach nagrywasz??
    Na pewno masz przerobiona??
     
  4. tomeki

    tomeki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
  5. kmicic93

    kmicic93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    a inne gry działają, działa jakaś w ogóle??
    nagrywasz plik .dvd, czy .iso??
     
  6. tomeki

    tomeki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    wszystkie wcześniej szły bez problemu: fable2, fifa2010, dragons age.... (nagrywane parę dni temu)
    Ostatnio dopiero sie posypało
     
  7. kmicic93

    kmicic93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    moze wina nagrywarki albo blad obrazu sprawdz abgx360
     
  8. kmicic93

    kmicic93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarocin
    mogło ci coś sie zepsuć w napędzie, włóż którąś z tych gier co działały zobacz czy chodza
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum