1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwórz dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gutaj, Marzec 26, 2011.

  1. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam specjalnie kupioną pod xboxa nagrywarkę pionierra aby lepiej się wszystko nagrywało... płyty verbatimy 8x DVD+R DL i nie ogarniam ocb...
    Wcześciej nagrywałem gry i mi chodizło wszystko ok, teraz gdy nagrywam wsadzam do xboxa wczytuje płyte i zamiast uruchomić grę pisze mi odtwórz plik dvd i gdy go naciskam ukazuje się logo xboxa... nic więcej, mam już tak z 8 grą, 8 płyt poszło się :|

    nagrywam z prędkościa 2,4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaką masz przeróbkę konsoli?
     
  4. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ixtreme 1.6, wlaśnie się ubieram i jadę przerobić na LT+ :]
     
  5. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Spróbuj z activate.iso
     
  6. Dafiorxd

    Dafiorxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W takim razie powinno ci chodzić


    Xavaris jak przerobi na LT+ to niepotrzebne mu activate.iso bo pod LT+ wszystkie wave działają
     
  7. Gutaj

    Gutaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na lt+ powinno chodzić? To elegancko ;d
     
  8. Xavaris

    Xavaris Banned

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    190
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    DDZ
    Oj sorry nie zauważyłem ze ma LT+ ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum