1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtwórz DVD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CiNoLs, Lipiec 13, 2012.

  1. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, pobrałem ostatnio grę "Mortal Kombat" z zabezpieczeniem XGD2. Nagrałem jak wszystkie inne gry z tym zabezpieczeniem i zamiast napisu "Zagraj w grę" wyświetla mi się "Odtwórz DVD" a kiedy odtwarzam płytę pokazuje mi się logo XBOX i menu jak do filmu, tzn. Play, Stop itp.
    Mój dashboard to: 2.0.8955.0 i posiadam LT 2.0 lub starsze, ale raczej to drugie :wink-new:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    raczej dużo starsze masz LT+ Z tego co się domyślam to po prostu gra ma zbyt wysoki wave.Możesz spróbować zmienić wave na niższy programem 360 waves patcher albo oddać do serwisu konsole i tam ci wgrają LT+ 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  4. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, ostatnie pytanko = ) Ile kosztuje sflashowanie LT?

    EDIT:

    A gierki nie działaja przez stary dashboard, czyli zmienianie wave'ów chyba tutaj nie pomoże ;/

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  5. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    do 50 zł jak masz xboxa Phat'a
     
    1 osoba to lubi.
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    CiNoLs - zanieś konsolkę do serwisu, tam Ci wgrają najnowszą aktualizacje konsoli oraz LT3.0 i wszystkie gry będą działać.
     
  7. CiNoLs

    CiNoLs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dzięki za odpowiedzi =)
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    to zależy, u mnie w mieście wgranie Lt 3.0 (xbox 360 fat) to koszt 30 zł :)
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    ja też po 30 zł robię ale są okolice gdzie po 70-100 zł nawet kosztuje za fata
     
  10. htc139

    htc139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    30 zł to żaden poważny człowiek tego nie robi, chyba że dziecko co może powiedzieć "tym razem nie udało się" i konsola do kosza
     
  11. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Kolega ostatnio placil 60 zł za LT3.0
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dlatego robisz za 30, wszystko winni rodzice

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ja faty robię po 30. Nikt nie narzeka. Slimy po 60 i też nikt nie mówił że drogo.

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  14. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Patrz tam na siebie ...
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała

    tak, później kupowanie u nas napędów ;.Róbcie to nawet za darmo heh, kto chce.robic jednak u pro zaplaci troche więcej

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  16. htc139

    htc139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    można i robić za darmo i zastanawiać sie "po co ja to robie". Jak dla hobby, to 0 zł wystarczy. Płaczącemu dziecku co zbierało całe dzieciństwo na konsole nie wystarczy że nie mam na rekompesate uszkodzonej konsoli
     
  17. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    weźcie się ******cie w głowę najpierw.


    Jesteś pro bo profesjonalnie rozkręcasz konsole ? Czy jesteś pro bo profesjonalnie klikasz "write" w programie ?
     
    1 osoba to lubi.
  18. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Konsole już przerabiam 3 lata, wiec troszkę konsol mi przeszło przez ręce. Jak nie pasuje to daj serwisowi za 100zl od razu jak taki kasiasty jesteś.

    Ją pracuje, a przerabianie to hobby.

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  19. radi2321

    radi2321 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    u mnie w gliwicach facet faty za 80 zł a slimy 150 zł (wszystkie) rgh 250 zł ale zajmuje się wszystkim naprawy i inne. Zajmuje się też innym konsolami (ps 1,2,3,Nintenda,Xboxy 1 itp.) Ale ma naprawdę profesjonalny serwis
     
  20. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ale ceny popier.....

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zaplac zus, podatek dochodowy i wtedy przestaniesz robic za 30 zl...

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum