1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Odtwórz napęd"...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pawlq, Sierpień 9, 2009.

  1. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Z racji tego że ja mam internet, a mój kuzyn ma przerobioną konsole, to ściągam i wypalam mu te płyty.
    Jakieś 3h temu wypaliłem CoJ:BiB (oczywiście sprawdzone itp). Gdy wkłada ją do Xbox'a słuchać kręcenie płyty i cisza, a w "Moja konsola Xbox" widnieje napis "Odwórz napęd".
    Czego to może być wina? Wersja 1.6 flashu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Flisek

    Flisek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Miałem taki sam problem, gdy miałem strasznie stary napęd który nie czytał słabszych płyt (Omegi i inne gówna)
     
  4. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Nagrane na Verbatimie, a konsola z 2008 roku... bodajże czerwiec...
     
  5. J1B

    J1B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dln.Śląsk
    Inne płyty czyta ? Jak tak , to widocznie masz zepsutą płytę , a jak nie to wina leży w napędzie . Spróbuj tzw. Open Tray Fix , Może on pomoże
     
  6. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przelec ta płyta abgx360. moze sie zle nagrała
    inne gry z wave 3 chodza??
     
  8. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    W abgx630 wszystko ok.
    Gry z wave 3 chodzą.
    Nagrałem jeszcze raz i mu chodzi..., ale jestem ciekaw co było nie tak... .
     
  9. SFU666

    SFU666 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odpowiedziales sam na to pytanie.Zle nagrana płyta.
     
  10. salat88

    salat88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie chce zakladac nowego tematu to sie do tego "podepnę".
    Otoz ostatnio nie wiem co sie dzieje wszystko zawsze bylo ok z nagrywaniem gier a od jakiegos czasu kazda plyte co nagram nie dziala i napisane jest "odtworz dvd" czy jakos tak (pojawia sie na calym ekranie znak Xboxa). Nie mam pojecia czym to moze byc spowodowane gdyz nagrywam gry na plyty Verbatima i sprawdzam w abgx360 ;/
     
  11. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    ja mam podobny problem jak kolega salat88. Tylko że u mnie napis otwórz dvd występuje naprawdę rzadko. Gry nagrywam na płytach Verbatim prędkością 2,4. Może to jest problemem. Raz wyskoczyło mi to z grą Call of Juarez BIB, a raz z grą L4D. Gry sprawdzam w ABGX360 i wszystko jest ok. Kiedy jest komunikat otwórz dvd otwieram tackę i zamykam gra normalnie działa. Co jest problemem prędkość nagrywania? Gry zawsze gładko schodzą na dysk.
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    salat - masz ixtreme 1.6?
     
  13. salat88

    salat88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Do dla tego masz taki problem bo nowe gry wymagają co najmniej ixtreme 1.51.
     
  15. adik__00

    adik__00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Mam ten sam problem co salat. Wczesniej miałem sciągniete i wypalone na werbatimach GTA IV i Night Fight Round 3 wszystkie smigaly i dalej smigaja.Gdy sciagnałem gierke Wanted czy jakos tak, nagrywałem przez imgburn, pisało ze plyta jest dobrze nagrana ze jest wszystko ok a jak wlanczam ja w konsoli pisze ,,odtwórz dvd" i znak xboxa na caly ekran tak samo z drugą giera NIght Fight Round 4. Jak ktos wie co z tym zrobic to z góry dzieki za pomoc
     
  16. Kubus_76

    Kubus_76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz-Wielkopolska
    Jezuusie Ile mozna Wam tłumaczyć, że nowe gry zabezpieczone są wave3 i trzeba mieć do tego ixtreme od 1.51 w górę ! Sprawdzajcie obrazy abgx630 który wam pokaże czy jest WAVE 2 czy 3 jak 3 i niema ixtreme 1.51 -> to lipa i nie pójdzie ! Ehhh Pozdro dla myślących
     
  17. adik__00

    adik__00 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak dla mnie GTA IV jest to nowa giera chyba ze sie nie znam i chodzi wiec moze to nie to. Ale w xboxsie obcykany nie jestem. I spokojnie ziomek bo ci zylka peknie. Pozdro dla normalnych
     
  18. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To się nie znasz GTA 4 ma już ponad rok.
     
  19. salat88

    salat88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jesli mialem juz przerabiana konsole i teraz bede chcial przerobic na np. 1.6 to musze miec oryginalny klucz?
     
  20. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  21. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Ponawiam prośbę o pomoc. Mam ix 1.6
     
Wczytywanie...

Poleć forum