1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Odtworz plyte dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matryks, Marzec 20, 2010.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema , sciagnelem just cause 2 ,skonwertowalem na wave 3 i jak wlaczam pisze mi odwtorz plyte dvd , Jak moge to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Jaki iX
     
  4. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Zle wypalony obraz? Sprawdzales abgx ? Jezeli tak to przed paczem obrazu czy po bo to ma znaczenie. Jezeli najpierw paczowales a potem abgx to abgx mogl zepsuc obraz.
     
  6. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Sciagnij obraz od nowa, albo jesli masz jeszcze czesci obrazu gry,wypakuj od nowa.

    Sprawdz go abgx potem patczuj i bedzie git.
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Pewnie ixtreme 1.5 masz i tak jest... Spat**** na wave 2 bo tylko takie cos sie pokazuje gdy obraz jest zle spatchowany..
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Przeciez pisze ze ma 1.6
     
  10. plejer

    plejer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kielce miasto rapu
    sprobuj z activate iso moze wtedy pojdzie ,
    tez mam tak wrzucam activate iso i hula
    ;)
     
  11. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Napraw obraz do oryginalnego wave za pomocą programu abgx360 . Potem spaczuj ( albo nie jeśli używasz activate.iso ) po paczowaniu NIE SPRAWDZAJ OBRAZU W ABGX TYLKO NAGRYWAJ !!
     
  12. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    zpa**** do wave 2,sprawdz w abgx, i nagraj z predkością 2.4x na verbatimie najlepiej.
    a jak masz iX 1.6 to spróbuj użyć activate.iso .
     
  13. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Sorry , ale jeśli ma 1.6 to po co ma paczować do wave 2 ?
     
  14. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie jestem experrtem ale masz chyba zle ustawionego abgx bo tego rodzaju bledy powinien automatycznie paczowac. wiecej problemow z tym ixtreme 1.6 niz pozytku mnie na 1.51 wszystko dziala bez problemu, abgx paczuje automatycznie a gierki mi chodza zaraz po wlozeniu do napedu......
     
Wczytywanie...

Poleć forum