1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"Odtwórz Płytę" zamiast "Uruchom grę"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez badman, Grudzień 14, 2012.

  1. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!

    Mam konsole która po włożeniu oryginalnej płyty wyświetla "Odtwórz Płytę" zamiast "Uruchom grę". Konsola z oryginalnym FW. Niestety nie jest to również kwestia lasera ponieważ podmieniłem napęd i jest ta sama sytuacja. Kable również podmienione. Płyta Jasper, napęd Lite-On.
    macie może jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź płytę na innej konsoli:)
     
  4. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Pierwsza rzecz jaką zrobiłem i najbardziej oczywista.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    a sprawdzałeś na kilku orginalach czy jednym? bo wygląda jakby laser wogule nie czytał.
     
  8. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Tak. Niestety nic nie pomaga.
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    a filmy chodza?
     
  10. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sprawdzę i dam znać.
     
  11. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Coś źle wgrałeś, nawet płytę z grą to by odczytało jako dvd i odtworzyło logo x360. Wgraj jeszcze raz wszystko od początku, jak nie pomoże to masz zapewne uwalony napęd.
     
  12. badman

    badman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Logo X360 wczytuje jak dam odtwórz DVD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum