1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odzedziczony xbox po przerobce xecuter2 co i jak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez themystic, Marzec 25, 2010.

  1. themystic

    themystic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witajcie. to moj pierwszy post na forum i licze na wasza pomoc jako ekspertow.

    dostalem starego xboxa po przerobce (czarna skrzynka) - wyswietla sie pod logiem xbox XECUTER 2 przechodzi do polskiwego menu gdzie mam programy, plyta dvd, ustawienia.. etc.

    nie moge odpalic DVD, wgralem gre iso na HDD ale tez nie wiem jak ja odpalic.

    jestem w temacie mocno zielony. zastanawiam sie czy mozna zorbic jakis upgrade, wywalic przerobke i wgrac nowa od podstaw? konsola lezala kilka latw garazu wiec chyba nie ma najnowszego softu.

    prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    musisz wypakowany obraz wrzucic na dysk i uruchomic plik xbe.
     
  4. themystic

    themystic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,

    co znaczy wypakowany? Skopiowalem przez ftp na HDD plik ISO.
    Jak mam sie do niego dostac? Zeby go odpalic? Przez jaki program?

    Mysle tez nad przerobka od nowa bo pad dziala dziwnie. Przeskakuje losowo co 2-5 linii przy jednym nacisnieciu w dol czy do gory jak jestem wglownym menu.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Masz walniety pad po prostu, to nie wina przerobki :p A iso wypakujesz np winrar. Skopiuj folder z wypakowana gra do folder Games na ktoryms z dysków. Wtedy powinien byc widoczny w menu.
     
  6. themystic

    themystic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok czyli wypakuje i wgram na HDD.
    przez co dostac sie do pliku?

    czym moge ogladac filmy DVD? wlozylem plyte - znalazl ja ale nie startuje.

    i znowyu: czy mozna jakos zupdatowac soft? zeby miec w pelni multimedialne centrum?

    dzieki!
     
  7. themystic

    themystic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc,

    odswiezam.... gdzie mozna zdobyc nowy soft i jak go wgrac?

    stokrotne dzieki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum