1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

odzyskac konto xbox live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JAREK59, Czerwiec 18, 2012.

  1. JAREK59

    JAREK59 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam problem z moim xboxsem otoz zostala wymieniona plyta glowna(3 diody) i nie pamietam hasla do xbox live czy w jakis sposob moge je odzyskac czekam na wasza pomoc z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  4. JAREK59

    JAREK59 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za odpowiedz ale za bardzo nie wiem o co chodzi :)mozesz te liczby przetlumaczyc i ten punkt"4"???
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  6. P1otraZ

    P1otraZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miłosław
    podepnę sie pod temat otóż mam tak samo ale jak otrzymuje malia z resetem mam stały komunikat "Wystąpił tymczasowy problem z usługą. Spróbuj ponownie. Jeżeli ten komunikat będzie się nadal pojawiać, spróbuj ponownie później"
     
Wczytywanie...

Poleć forum