1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Offline Lan COD WAW Zombie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Shiliat, Październik 24, 2009.

  1. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    Witam, To ze można grac PC-x360 live to wiem bo grałem tak w GTA4 (Live)
    a jak z COD WAW Zombie?
    Alee... Offline.
    Podłącze PC i X360 do routera i na kompie bądź x360 zrobię serwer i użytkownika pc/x360 dołączy do serwera i zagramy razem w Zombiaków ale router nie będzie podłączony do neta.
    Bo tak w domu mam 2 laptopy i x360. kumple grali by na laptopie a ja na konsoli. a Bana nie chce dostać:) i chyba muszę Golda wykupić.

    Może ktoś zrozumiał o czym mowie:)
    :rolleyes::D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Ja chyba zrozumiałem. :p Chcesz grać po lanie pc-xbox. Nie da rady. :p
     
  4. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisał, że próbował i że działa :D Wow, chciałbym to zobaczyć :)
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    No próbował po live w GTA, a nie w CODa po lanie. :p
     
  6. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A mnie dziwi, że się da zagrać w GTA na Xbox'a po lanie grać z PC... Dziwne...
     
  7. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Chyba wyraźnie zaznaczył, że w GTA po live grał... To nie jest dziwne. GTA4 nie ma gry po lanie. Przeczytaj se ten post jeszcze raz. :p
     
  8. sroxer

    sroxer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aaa, zwracam honor.

    Shiliat:
    Nie łudź się, że uda Ci się tak zagrać jest to nie możliwe :D Tyle ode mnie.
    Amen!
     
  9. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    He. trudno czyli pozostaje Live na Konsole i grac normalnie na PC. :)
    Dobra to by było na tyle :)
    Może w dalekie przyszłości będzie można zrobić domowy Lan np. 3 konsole i PC ;p i pocinać w GOW, COD, itp ;p ale na tym tylko ucierpi M$
     
  10. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba tylko HALO ma opcję PC - Xbox360. Czytałem, że rzeczywiście PCtowcy niszczyli padowców, ale znalazło się paru "hajterów" którzy im pocisnęli na padach :) Tyle odemnie ;) Ale w CoD'a nie ma szans.
     
  11. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    O w halo z Pc można grać?? nie wiedziałem, ale wiem że nie można grać w gry x lan pc
     
  12. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    To zapytam jeszcze puki temat ciepły :) żeby wykupić Mapy coda trzeba mieć golda? czy wystarczy kupić M$ pointy i wymienić na mapę;) bo raczej niema ściągania map i wgrywania na dysk x360.
     
  13. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    wystarczy miec M$ punkty by kupić map packi. Map packi się ściąga na dysk konsoli.

    Co do tematu

    Wyskoczy błąd- brak kompatybilności wersji gier. Ja próbowałem z gta pc-x i właśnie to wyskakiwało, więc nie wiem jak tobie poszło.
     
  14. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  15. Shiliat

    Shiliat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    185
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemys›l, Poland
    ja grałem tak. kolega na laptopie grał w Gta4 Online a ja na x360 live GOlda z nim. niewiem jak ale się dało:) on wybrał serwer i ja wybrałem ten sam co on i jakoś poszło:) to był deatmech czy jakoś tak się zwało:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum