1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

offtop

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rosiol78, Listopad 4, 2009.

  1. Rosiol78

    Rosiol78 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc
    Mam pytanie - co jesli próbuje nagrac obraz iso IMGBURN i wskazuje plik dvd i dostaje komunikat "cannot set the layer brake position during when burning DVD-R DL media"
    sprawdziłem tez sytuacje gdy sam wygenerowałem plik dvd:
    LayerBreak=1913760
    e74-t6.iso
    a i tak byl ten sam komunikat co wyzej i przełamał warstwe
    I (LBA: 0 - 2092895)
    I 23:18:48 Writing Layer 1... (LBA: 2092896 - 3827487)
    dzieki za jakies info:)))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    bo musisz na DVD ++++ R DL nagrywac-.-


    A jesli przelamuje warstwe to ocb?Skoro dziala to co za roznica?
     
  4. tomekand1

    tomekand1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam Dalem konsole do przerobki ale nie wiem jaki mam iXtreme i co teraz ??:((
     
  5. husin

    husin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. husin

    husin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tomekand mam ten sam problem :[
     
  7. jdm

    jdm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    DualLayer,to znaczy ze plyta jest dwuwarstwowa.
     
  8. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa mi gra Fight Night Round 4. Nagrywałem ją 2 razy na płytach verbatim. Pierwsza próba: prdkość 2,4 na nagrywarce na której zawszwe wypałem gry bez problemów. Pojawia się okno aktualizacji (bo trzeba zaktualizować softa żeby zagrać w fnr 4) i wyświetla się komunikat: przeczyść płyte....itd. Druga próba: na mojej zapasowej nagrywarce (podobno jeszcze na gwarancji) prędkość zapisu 2 i ten sam problem.. :(
     
  9. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. misiuGKS

    misiuGKS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak zaktualizować dasha? mam go z grą na płycie i właśnie podczas aktualizacji wyświetla sie komunikat... próbowałem zgrać dasha z tej płyty na pendriva i nie chce sie zaktualizować, nagrałem też aktualizacje na cd i podobnie nie odpala..
     
  11. raczek84

    raczek84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam podłącze się do tematu.
    Również mam problem z aktualizacją Dasha (nie reaguje ani na Cd ani na pendrive) możliwe że tak się dzieje dlatego że mam wersję aktualną dasha ?!?!?

    Problem mój polega na tym że posiadam obraz gry COD6 MW2 i jak wiadomo jest ona z wave4.
    Nie wiem jaką mam wersję Ixtreme ale z żadną grą do tej pory nie miałem problemu dopóki właśnie nie ściągnąłem wersji z wave4
    Oczywiście po przeczytaniu kilku postów jak odpalić takie coś na starszych wersjach firmware przerobiłem najpierw gre na weve3 (nie działało) a później na wave2 również nic z tego nie wyszło próbowałem też nagrać activate Iso ale bez rezultatu.
    Chciałbym uzyskać pomoc od kogoś bardziej obeznanego w tym temacie bo szkoda mi już tych uszkodzonych płyt.
    Ostatnia próba nagrania obrazu (z wave2) zakończyła się tym że w dash-u pojawiła się ikonka gry ale przy próbie załadowania pojawia się informacja o aktualizacji konsoli której należy dokonać (nie mam podłączonej do internetu) a poczy konsola włącza się na nowo i pojawia się znów ta sama informacja o aktualizacji.

    Macie pomysł jak to ruszyć ??
     
  12. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    powiem ci tak pierw sobie sprawdź w ustawieniach konsoli jaką masz wersje dasha i porównaj z tą co chciałeś wgrywać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum