1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana konsola? Niedziałające gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez korak8, Listopad 21, 2012.

  1. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem. Od pewnego czasu nie mogę nagrać żadnej gry na mojego xboxa. Mam wersję Elite z LT 2.0, nagrywam iHas 124-19B według głównego poradnika na forum odnośnie nagrywania gier na LT 2.0 i z każdą płytą jest to samo "Płyta nie jest obsługiwana". Pamiętam że po nagraniu Fify 13 zwykłą nagrywarką (jeszcze nie miałem iHasa) poprosiło mnie o aktualizację dashu, więc to zrobiłem i od tego czasu nie mogę odpalić żadnej nowej gry (włącznie z fifą 13), zawsze ten sam błąd "Płyta nie jest obsługiwana". Nagrałem już NFS Most Wanted, Fifę 13, Forza Horizon i z każdą jest to samo. Wiem że nie jest to wina obrazu ponieważ wszystkie gry działają na RGH u kolegi. Trochę poczytałem i powiedziano mi że mogłem oflagować konsolę i że pomoże mi tylko LT3.0, więc da się jeszcze coś zrobić żeby te gry działały, czy tylko LT 3.0. Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    Pozostaje ci tylko przeróbka konsoli na lt 3.0 gdyż ta aktualizacja ci usuneła przeróbkę być może, też jest szansa że może nie oflagowało ci konsoli albo oflagowało i przeróbkę szlak trafił.
     
  4. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naprawdę nie da się już nic innego zrobić?
     
  5. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tylko i wyłącznie wgranie lt 3 bo podejrzewam że aktualizacja była robiona przez neta
     
  6. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przez płytę z fifą 13, jest napisane w poście
     
  7. darus0955

    darus0955 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    104
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no tak ale konsola była podpięta do neta?
     
  8. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie była
     
  9. marjooo

    marjooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musiała być podpięta do neta. Aktualizując konsolę "usunęło" LT2.0.
    TU zobacz.
     
  10. korak8

    korak8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale czemu gry nagrane kiedyś działają a nagrywane teraz żadne? A ja aktualizowałem z dashu 15XXX. Więc zostaje tylko LT 3.0?
     
  11. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    przerobka na lt 3.0 to najlepsze rozwiazanie sam przerobilem i jestem zadowolony
    wczesniej korzystalem z lt 2.0 i tez wyskakiwalo plyta nie obslugiwana przy grach z topology
    a mam pytanie jezeli wyskakiwalo plyta nie obslugiwana to moglo mi oflagowac konsole?
     
  12. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie powinno, ale nie jestem pewien w 100%
     
Wczytywanie...

Poleć forum