1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana konsola - pomocy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez BioPower, Grudzień 6, 2010.

  1. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    siema wczoraj zassalem gre assasin 2010 wypalilem i wrzucilem do konsoli ex1.6 niewiedzialem o nowych zabezpieczeniach :( zrobila sie aktualizacjia i ' po ptokach'

    co teraz mam zrobic???
    czy niemoge grac we wszystkie gry czy tylko w te nowe ???
    i czy moge przenoscic profil bez problemow z przerobionej konsoli na oryginalna ???? bo do tej pory tak robilem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Domisio

    Domisio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niedawno kupiłem Xbox 360 Slim 4GB. Nie znam się z bardzo, jest to moja pierwsza konsola. Chciałbym zarejestrować się w Xbox Live oraz używać internetu, ale nie wiem jak to zrobić. Wiem, że moja konsola posiada Wi-Fi, ale nie wiem czy żeby używać internetu bezprzewodowo potrzebny jest Wireless Networking Adapter? Jeżeli nie to jak podłączyć internet? Ja posiadam modem (mam internet w Toya) i zwykły kabel do komputera. Pozdrawiam i proszę o pomoc :)
     
  4. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Odpada Ci pojawienie się na XBL ban gwarantowany puki co. Obecnie nie możesz grać w nowe gry z ap25, bo nie przejdą testu i nie będą się włączać, gry bez ap25 będą działać jak dawniej. Z tego co się orientuję musisz wrzucić LT+ i będzie chodzić Ci znowu wszystko, tylko na XBL będzie już zawsze czekał ban. Flagi chyba nie da się cofnąć.
     
  5. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    no wreszcie cos konkretnego
    czyli bede musial przerobic konsole znowu z 1.6 na to LT+ i wtedy beda dzialac nowe gry bez active iso
    inaczej nieda rady tak?????
     
  6. yugo

    yugo Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Włocławek
    Dokładnie ;)

    Ale i tak szkoda , bo już na XBL nie wbijesz ...
    pozostanie ci jedynie Xlink Kai (ale to też dużo roboty żeby skonfigurować bo po 1 komp musi być włączony a po 2 ping niższy od 30 , chyba że masz jtaga ale ty pewnie masz nowego dasha ..)
     
  7. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    xbl na tej konsoli mnie nie dotyczy ^^ ona juz byla zbanowana ale ja odblokowalem i teraz tylko przenosze profil na memory card z oryginalnej konsoli na ta przerobiona i gram sobie i zachowuje wszystkie punkty G itd..
    a na oryginalnej konsoli gram sobie online:p:p:p :D :D
     
  8. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Kur*a, chłopaki, bez jaj, pomóżmy chłopakowi. A więc plan jest taki, za dwa dni o godzinie 12:35 (właśnie! zsynchronizujmy zegarki, u mnie jest teraz 16:21) wbijamy do siedziby Microsoftu, najpierw Ty, potem Ty, a za Wami ja i on, akcja będzie szybka, wpier*olimy się tam przez dach, dzień wcześniej wejdę do nich w przebraniu Gatesa i podłożę ładunki C4, a następnego dnia wszystko wyjeb*emy! Ty 'zdejmujesz' wschód, Ty zachód, on północną część budynku, a ja południowa, pamiętajcie - One shoot = One kill, nie ma czasu na niecelne strzały. Po tym wszystkim, jak wszystkich zakur*imy, ty włamujesz... tak, kur*a, do Ciebie mówię ! O czym to ja... aha, Ty włamujesz się do ich systemu i kasujesz 'flagę' Biopowera, masz na to jakieś 30 sekund, bo zapewne szybko policja przyjedzie. Potem szybko wyskakujemy przez szyby z budynku (ta, wiem, 15 pięter, ale mamy spadochrony) i uciekamy, myślę, że będziemy mieć tak z 5 gwiazdek, więc ciężko będzie im spier*olić, ale damy radę!

    Pamiętajcie, robimy to wszystko dla Biopowera, nie możemy go zawieść!
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Owned :D Kolego to jak nie zależy Ci na LIVE to wgrywaj LT+ i ciorasz dalej :D
     
  10. loRdRumek

    loRdRumek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli tylko nie podłączyłeś do neta, to konsola nie wysłała monitu, że ma jakiś syf w napędzie - wgraj LT+ , i graj - a jak dostaniesz bana - to nie koniec świata :D
     
  11. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    nie przerabiasz, nie kradniesz, nie masz problemów.
     
  12. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Co lepsze do długiego grania?
    Assassin's Creed: Brotherhood vs Fable III
    Wielkim fanem Assasina nigdy nie byłem ale lubię to grę za to w fable grałem tylko w jedynkę i to bardzo dawno temu.
    Co mam wybrać?


    PS Przepraszam pomyliłem tematy
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    wybierz mózg gratis oczy i wtedy zauważysz że od tego nie jest ten temat a co dopiero dział

    co do autora to ja chłopakom pomogę i załatwię sprzęt oraz zatrzymam policję i zdejmiemy ci bana nie martw się :)
    A tak serio masz bana i co poradzimy ?? na MS napadać nie będziemy chyba że zapłacisz tak z 200 000 000 euro to wtedy przekupimy kogo trzeba za 20 000 000 i będzie ok .
     
  14. dawidmagolan

    dawidmagolan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja przerobilem nie gram na xbox live tylko SINGLE i jest git ;p
     
  15. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    LT+ i po sprawie jeśli niechcesz grać na XBL
     
Wczytywanie...

Poleć forum