1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

oflagowana konsola, pytanie ;]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Darkoo19, Grudzień 28, 2010.

  1. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Elo, mam oflagowaną konsole. I tu rodzi się pytanie, czy da się jakoś pozbyć tego oflagowania ? W sumie nie zależy mi tak bardzo na grze przez sieć, ale pytam z ciekawości.
    Pozdrawiam ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie da się, niestety... Jak na razie nie zapowiada się, aby można było flagę zdjąć.
    Pozdrawiam!
     
  4. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  5. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak sie nie da, jak sie da :p
     
  7. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    yyy jak ?? jeśli Ci chodzi o rozbieranie konsolki it to lipa ;] chyba że znasz coś lepszego to pisz :D zapodaj link co kolwiek .
     
  8. TradeMark

    TradeMark Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przepraszam, że zapytam, ale czy flaga jest zakładana tylko ze strony konsoli? Tzn. jeśli mam sec data clean to oznacza 100% pewności, że moja konsola na dzień dzisiejszy nie dostałaby bana?
     
  9. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie tylko, jak podłaczysz się do neta to oflagowanie idzie na ich serwer,
     
  10. TradeMark

    TradeMark Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to rozumiem, ale najpierw takową flagę muszę mieć na konsolę założoną jak domniemam? Czyli jak będę już na serwerze oflagowany to i na xboxie będę to widział przez uszkodzony sec data?
     
  11. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    bez rozbierania konsoli sie nie da !
    ale da sie rozebrac konsolę bez uszkadzania plomb ,a skoro i tak jest juz oflagowana to nie powinno miec żadnego wpływu na twoja decyzję bo flaga=ban=brak gwarancji=brak xbl

    warunkiem odflagowania jest:
    brak bana na xbl :)
    brak informacji o banie na infolini
    brak podłączania konsoli do xbl [lub sprawdzanie połaczenia] po oflagowaniu
    brak instalowania nowego dashboardu po oflagowaniu
    sektor sec data w pamieci nand musi być nie nadpisany !
     
  13. Darkoo19

    Darkoo19 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz mi powiedzieć jak to sprawdzić ? bo nie mam pojęcia ;]
     
  14. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to sie da tylko sprawdzic po odczycie pamieci nand z xboxa
     
Wczytywanie...

Poleć forum