1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana konsola tversity

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adikus6, Listopad 20, 2011.

  1. adikus6

    adikus6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grałem sobie ostatnio w kilka gierek i prawdopodobnie mam oflagowana konsole, np. po wlozeniu assassin creed revelations do napedu wyskakuje mi komunikat ze plyta nie jest obslugiwana.Poczytalem troche na forum o tym i chcialbym zeby ktos mi konkretnie napisal czy mam w ogółe odłączyć konsole od netu, czy tylko nie logować sie do live?Czy moge miec podlaczona do netu - chodzi mi tylko o tversity,odtwarzam sobie filmy z kompa.Czy juz nie zagram w te gry czy jak sciagne od nowa to bedzie ok?Czy zbanuja mi konsole jak podlacze do netu a nie bede wchodzil na live?Gosc ktory przerabial mi konsole wyjal cos z niej i wsadzil cos innego :):):), mowil ze jakby co to bede mial gwarancje.Wyjasnijcie mi to prosze bo nie daje rady.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na forum jest poradnik jak odpalić gry, po 'cichej' aktualizacji. Do tversity nie trzeba być połączonym z internetem, czy xbox live.
     
  4. Shinoku

    Shinoku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce
    @Adikus 6
    Różne rzeczy mógł zamienić tylko nie wiem za bardzo o co chodzi.
    Co do flagi to masz ją M$ robił cichą aktualizacje która bez twojej wiedzy pobiera Ci się i zmienia tablice dae.bin i potem gry z AP.25 nie chodzą w tej chwili masz oflagowaną konsolę niestety. M$ zaczął od czwartku te ciche aktualki i niektórym się udało i odpieli kabel zanim mu zmienili tablice a niektórzy już nie. Mimo wszystko nie podłączaj się do neta w xboxie. Wychodzi nowe LT 3.0 które zapewne wyjdzie jak będzie nowy dash i jak wgrasz to LT 3.0 to wypalisz gierkę jeszcze raz te z AP 25 i będzie chulać i nie będziesz się musiał przejmować zmianą tablic jednak flagę masz. Pytanie czy będą banować te flagi jak wyjdzie nowy dash czy nie. Jak chcesz odpalać jeszcze te gierki z AP 25 na lt 2,0 to musisz podgrywać takie pliki gdzieś w temacie jakimś było poczytaj.
     
  5. adikus6

    adikus6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby odpalac filmy przez tversity musze na xboxie polaczyc sie z siecia bezprzewodowa,wiec konsola jest podlaczona do netu,wiec moga mi ja zbanowac tak?Nie gram na live potrzebowalem to tylko do kinecta do funlabs.
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zablokuj w kontroli rodz. dostep do live i po sprawie
     
  7. adikus6

    adikus6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, myslalem ze moga mi zbanowac konsole gdy tylko konsola bedzie podlaczona do netu.To tak naprawde kiedy dostaje sie bana,przy aktualizacji???Aha,przypomnialem sobie ze koles ktory ostatnio robil mi lt+2.0 powiedzial ze nie poradze sobie z tym sam bo on musi cos tam lutowac i strace gwarancje.Mam tez PS3 i sam sobie ja przerabiałem juz kilka razy,myslalem ze tutaj nie bedzie to taki wielki problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum