1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana konsola?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez limbitz, Czerwiec 25, 2013.

  1. limbitz

    limbitz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Rok temu zakupiłem x360 z lt 2.0. Wszystko działało pięknie do dziś. Otóż. Po odpaleniu konsoli zauważyłem że mam 0 punktów GS, brakuje awatara a przy save'ach pisze że jest uszkodzony profil. Gra (Metro : Last Light) odpala się tak jak odpaliła się za pierwszym razem, czyli cały filmik wprowadzenie itp. Nie mogę kontynuować , tylko grać od nowa.
    Dodam że konsola nie była podłączana do internetu , gram tylko offline, a tydzień temu zaktualizowałem dash'a do 16203 (potrzebne było do odpalenia Metra : LL). Czy przerobienie konsoli na rgh albo lt 3.0 i stworzenie nowego profilu pomoże?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    A masz dysk podpięty?

    Napisane za pomocą palców
     
  4. limbitz

    limbitz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pendrive, na nim jest zapisany profil i wszystkie savy
     
  5. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    To może ci się pendrive zepsuł, a może ktoś ci go sformatował np. brat?

    Napisane za pomocą palców
     
  6. limbitz

    limbitz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie, format nie wchodzi w grę, pendrive raczej nie jest zepsuty , na PC normalnie działa. Po przerzuceniu profilu na dysk konsoli nie pomaga, czyli raczej nie wina pendriva.
     
  7. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    To nie wiem zainstaluj dasha jeszcze raz, może coś to da.

    Napisane za pomocą palców
     
  8. limbitz

    limbitz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok spróbuje , a co z moim pytaniem - czy przeróbka na lt 3.0 albo rgh może pomóc?
     
  9. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Nie wiem pierwsze to pogadaj z jakimś fachowcem, bo mogło coś w układzie odpowiedzialnym za obraz coś sie popsuć.

    Napisane za pomocą palców
     
Wczytywanie...

Poleć forum