1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana Konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez swidereczek, Listopad 28, 2010.

  1. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z racji takiej ze jestem glupi i nie czytalem jak trzeba sie za acb zabrac oflagowalem sobie konsole i moje pytanie brzmi co powinienem teraz zrobic ?
    Czy jak wgram tego LT+ to bedzie wszystko ok dzialac? dodam ze przez siec nie mam zamiaru grac. prosze o odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Flaszuj na LT+ bo nic z flagą już nie zrobisz a po flashu gry będą działać na 99% - te bez i te z ap25.
     
  4. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Jak wgrasz to będzie działać wszytko. Jeżeli nie zależy Ci na online to spoko. Powiedz co źle zrobiłeś?
     
  5. swidereczek

    swidereczek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No jestem newbie na temat konsoli w sensie nagrywania patchowania itp i aktualizowalem ja z plyty acb jezeli o to pytales :)
    zle zrobilem ze wczesniej tutaj nie zagladalem :D mam pytanie jest moze na internecie jakis poradnik jak samemu wgrac to LT+? na forum widzialem juz temat o tym ale go wysmiali

    edit:
    zapomnialem dodac mam konsole premium wgranego ixtreme 1.51 i naped liteon konsola z 2008 roku sylwester
     
  6. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Właśnie na forum jest, ale skoro go widziałeś to nie wiem co Ci powiedzieć. Jeżeli się nie znasz to nie próbuj sam tego robić tylko sobie zaszkodzisz.
     
  7. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak trochę poczytasz to uda Ci się bez problemu - ja nie miałem pojęcia jak to zrobić a po godzince sam zrobiłem upgrade Litka w dosflash i lata wszystko jak trzeba. Samo upgrade jest banalne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum