1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana konsola.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gerrard845, Marzec 30, 2011.

  1. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.Mam do was takie małe zapytanie.Otóż dzisiaj sprawdziłem swoją konsolę programem XVal czy mam flage na konsole.Okazalo się ze tak ,jednak konsolę mam podpiętą do Live juz ponad tydzien i bana nie dostałem.Mój Firmware to LT+ 1.1 a napęd to Liteon 74850c. Kiedy moge spodziewać sie bana i czy w ogole moge sie go spodziewać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    jak bedzie leciala fala banow to juz cie nie ma ;]
     
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jak będzie fala banów to jesteś pierwszy do odstrzału.
     
  5. michal158

    michal158 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest tak jak kolega wyżej napisał. Nie jestem pewny czy coś to pomoże ale jeśli się dowiesz o jakiejś to odłącz xbl i przeczekaj. :)
     
  6. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nawet jezeli nie podłącze juz nigdy wiecej konsoli do neta to tez nic nie da?
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Nic nie da. Bana dostaniesz tak czy siak. Swoją drogą byłaby możliwość usunięcia flagi gdybyś odpalił grę AP 2.5 bez podłączania później do internetu. Ale, że podłączałeś to masz niestety " lipę ".
     
  8. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jeżeli dostane bana, bede mógł dalej grać offline?
     
  9. Branik

    Branik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak będziesz mógł grać Offline
     
  10. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Tak, nadal będziesz mógł.

    //edit up szybszy.
     
  11. piotrek95pl

    piotrek95pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    jak najbardziej
     
  12. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko jak mam save na dysku to moge je stracić tak? bo mam dysk i pamięc wewnętrzną.To jak moge je zabezpieczyć przed takimi sytuacjami?
    @Edit
    Obrazek z XVal :
    [​IMG]
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. arturmail

    arturmail Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak usunąć taką offlinową flagę po odpaleniu gry z AP 2.5 i bez podłączania jej później do sieci?
     
  15. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    musisz wyczyścić pamięć nand bo w niej znajduje się secdata.bin odpowiedzialne za to wszystko
     
  16. mlody111

    mlody111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak wyczyścić pamięć nand ? W celu usunięcia tej flagi ?
     
  17. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To już wyższa szkoła jazdy, musisz mieć JTaga o ile się nie myle , a to juz jest skomplikowana czynność.
     
Wczytywanie...

Poleć forum