1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowana konsola?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milczar111, Wrzesień 17, 2011.

  1. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wcześniej nie grałem na xbl. Pomyślałem ze warto by spróbować, ale nie wiem czy mam oflagowaną konsole. Kiedyś miałem za stary lt i AS:B PL nie odpalił się (czarny ekran) wgrałem nowy i poszedł. Po takiej akcji moge mieć oflagowana konsole. Bezpiecznie grać na xbl?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak miałes poniżej lt+ to raczej tak i poszukaj opisu na forum jak to sprawdzić
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Włącz xbl i tyle jak dostaniesz bana do dostaniesz co za różnica czy będziesz miał baana czy nigdy się nie podłączysz a tak możesz tylko zyskać.
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    przy fali raczej na live dostaniesz bana ,lepiej jej nie łączyć się z live lub ją sprzedać zamienić na nie oflagowaną
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tego raczej nie da sie sprawdzic
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ale oczywiste raczej było ,że jak ktoś nie miał lt+ i włączył gre na ap25 miał oflagowana ,a z banem to jest tak ,że zwieksza ryzyko wiekszość nie dostała co miała oflagowane.
     
  8. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z tego co pamiętam miałem lt+ więc chyba warto zaryzykować. Z czym wiąże się dostanie bana oprócz oczywiście braku możliwości gry na live? Słyszałem, że coś z dyskiem i nie można zapisywać gier?
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z dyskiem już nie stosują . nie mam pewności ale chyba konsola uszkadza profile tylko .ale nie jestem pewien do konca czy przy najnowszym dashu też
     
  10. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  11. milczar111

    milczar111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tutek jest ale z tego co widziałem ten sposób gdy nie ma już gwarancji pokaże mi że jest oflagowana a moja gwarancji już nie ma. Więc nie będę potrafił określić czy mam flage czy nie. Chyba że mówimy o inntm sposobie. JAk możesz podaj linka.
     
  12. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    daj sobie spokój z tym sprawdzaniem flagi. Jak chcesz grać na live to graj bylebyś miał najnowszy FW i patche. Jak przyjdzie fala to wszystkich zmiecie i żadne sprawdzanie flag tutaj nie pomoże
     
  13. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    jak oflagowana to czemu ma sie nie łączyć? jeżeli będzie fala to ban pójdzie po serwerach MS i nic mu nie da odłączanie od live. Jeżeli jest oflagowana
    natomiast jeżeli, powtarzam Jeżeli wiesz w którym momencie dostałeś flagę, w tym momencie byłeś offline, i od tego momentu nie podłączałeś jej do sieci to zaczekaj na RGH, wtedy ją sobie odflagujesz
     
  14. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  15. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam oflagowanego Falcona z iXtreme 1.41 i dashem w wersji 2.0.12625.0, odpaliłem kiedyś Black Opsa na tym dashu i pewnie dla tego jest flaga. Chciałbym przerobić na LT+ 2.0 jak będzie dostępny żeby w końcu zagrać on-line.
    Czy flaga zniknie po aktualizacji przeróbki albo dasha?
     
  16. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    nie
     
  17. resident202

    resident202 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    146
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Cóż, myślę że jest to dobry powód by w końcu kupić slima :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum