1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oflagowanie kosoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mklewy, Luty 4, 2011.

  1. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czy jest taka możliwość że mam oflagowaną konsole od grania w gry z ap 25 skoro nigdy nie podłączałem konsoli do internetu. Innymi słowy nie pytam o flagę na serwerach ms tylko czy ona może być w mojej konsoli. Chciałby zacząć grać po necie ale nie wiem czy przypadkiem pierwsze połączenie nie będzie ostatnim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    jeżeli twoja konsola nigdy nie była podłączona pod neta to nie została oflagowana, jeżeli posiadasz LT+ i dobrze spaczowane gry to raczej nic ci nie grozi
     
  4. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    posiadam lt+ a pograć chce w w ogóle niespaczowane gearsy 2 i cod mw wiec chyba będzie ok?
     
  5. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Dziwne, pytałem o to samo parę dni temu, czy mam oflagowaną skoro nie była podłączona do netu a w napędzie był NFS HP, dostałem odpowiedź, że mam flage.
     
  6. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli w napędzie był NFS przed wgraniem LT+ - masz flagę! Jeśli przed LT+ nie była włączana żadna gra z AP2.5, nie masz żadnej flagi.
     
  7. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Jak wyżej
     
  8. mklewy

    mklewy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    61
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja włączałem fable 3 i przeszedłem je do połowy jeszcze na napędzie samsung z ix 1,4 ale teraz mam lt+ i napęd liteon. czyli rozumiem w takim razie flaga jest tak?
     
  9. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  10. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    jak zrobiłeś spoof napędu to konsola oflagowana

    PS
    Czy ten Xval tak naprawdę działa?? ja mam iextreme 1.4 konsola od ponad dwóch lat pod neta podłączona i ciągle "Secdata is clean" i nawet ostatnio odpaliłem Halo:Raech która teraz ma AP25 czarny ekran i nic poza tym a konsola ciągle pod netem
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    pewnie ciebie już M$ z bazy danych wykreślił bo i tak stwierdzili że jesteś stracony
    i na dobrą drogę już cie nie sprowadzą :p - szczęściarz
     
  12. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Xval działa tylko wtedy, kiedy nie przeszedłeś pomyślnie testy AP25(czyli odpalenie gry z nowym zabezpieczeniem na starym napędzie w nowym dashu). Nic innego nie sprawdzisz nim.
    Edit:
    mklewy
    A grałeś na dashu 9199 w Fable 3, nie na tym kinectowym? Jeśli tak to flagi nie masz, gdyż stary dash nie obsługiwał AP25
     
Wczytywanie...

Poleć forum