1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oglądanie "video"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SzpadyzorPL, Październik 18, 2009.

  1. SzpadyzorPL

    SzpadyzorPL Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Witam , jak przechodzę do zakładki INSIDE XBOX i wybieram jakiś filmik , dajmy na to że ten najnowszy czyli IGN STRATEGIZE , i włączam go , pojawia się napis XBOX LIVE i poniżej loading , i tak pół godziny i nic się nie dzieje , za słaby net ? (1mb multimo)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Nie wiem, ale Przetestuj sobie połączenie z XBOX LIVE.
    Może nie wszystkie dane z XBL mogą być do Ciebie wysyłane, ścisły NAT albo coś innego.. Niech 'sieciowcy' się wypowiedzą. ;]
     
  4. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    to niestety wina słabego połączenia tez tak mialem z 3 mgb.Teraz po zmianie smiga :)
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    mi z 2 mb łąduje się mniej niż minute.
     
  6. -Torreno-

    -Torreno- Banned

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    179
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wisbech
    Mi aktualnie w sekunde,moze 2 wpada;)
     
  7. qpalzm

    qpalzm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rowniez potwierdzam. Za slabego neta masz. Ja mam 2 mega i wszystko sie wlacza od razu, czasami tylko filmik zatrzyma sie na 1-2 sekundy w celu "podladowania" danych.
     
  8. lisek84

    lisek84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce - Warszawa
    uzywam konsoli na dwóch netach - jeden w domu rodzinnym, drugi w wynajętym mieszkaniu. W jednym mam 4mb to wszystko śmiga cacy, na 512mb neo, nie udało mi się nigdy zobaczyc filmików streamowanych na x'ie
     
  9. Qunik93

    Qunik93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    352
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Górny Śląsk
    Bez przesady, mi na necie 1mb(netia) wszystko ładuje się bardzo szybko :)
     
  10. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miałem 1 mb w multimo i filmiki śmigały (moze troszke dłuzej się wczytywały niż aktualnie przy 2 mb). Wiec nie gadajcie ze za słaby net
     
Wczytywanie...

Poleć forum