1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wiedza Ogólny FAQ

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez obcy33, Luty 11, 2009.

  1. el_Grabario

    el_Grabario Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ktoś tu pomoże Świeżakom??
    Odebrałem konsole mam podobno lt 3.0 D:2.0.15574.0-K:20.15574.0
    (BK:2.0.1888.0) nagrywarkę iHAS124-19B a po nagraniu na Verbatimach 2,4x zgodnie z poradnikiem CODMW 3 nie rigi-digi (płyta nieobsługiwana) !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stanik92

    stanik92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    brakuje mi tutaj wyjaśnienia co to jest rgh.
     
  4. WhiteMan

    WhiteMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tychy
    jest specjalny dział RGH :/ na forum
     
  5. D_Z_I_A_D_E_K

    D_Z_I_A_D_E_K Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Dlaczego nie działają mi linki w tym faq? Klikam na nie otwiera mi się nowe okno przeglądarki z główną stroną forum.
     
  6. kala-x

    kala-x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Można poprosić o odświeżenie linków które przekierowują do tematów?
     
  7. Slimak

    Slimak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłączam się do prośby
     
  8. gruniu

    gruniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2012
    Posty:
    152
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dodatkowe oprogramowanie zamiast microsoftowego
    wrzuc na youtuba - bedziesz pod wrazeniem
     
  9. Pepcok

    Pepcok Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jako nowy użytkownik również proszę o uaktualnienie linków. Obecnie forum jest tak duże, że przeszukiwanie tematów celem uzyskania odpowiedzi i wyjaśnień jest koszmarnie trudne.
     
    1 osoba to lubi.
  10. kiewik

    kiewik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłączam się do prośby
     
  11. sunnboy

    sunnboy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie co z tymi linkami?
     
  12. bangl

    bangl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda, że odnośniki już niedziałają
     
  13. Ziemas

    Ziemas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 21, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    FAQ, z którego nie ma już pożytku gdyż linki nie działają i odsyłają tylko na główną stronę
     
  14. finek55

    finek55 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naped LT30+

    Witam posiadam konsole xbox 360 fat przerobioną LT30+ problem pojawił się gdy konsola padła moje pytanie brzmi czy jeśli kupił bym nową konsole to czy ze starej konsoli można przełożyć napęd do nowej i bedzie wszystko działać-pozdrawiam
     
  15. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2737
    Polubienia:
    623
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To nie jest tak sobie przełożyć napęd, bo trzeba wgrać z tej drugiej konsoli dvd key do napędu z tego zepsutego xa, zeby to dzialalo
     
  16. aborkos

    aborkos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa ten link: XboxForum.pl - Największe Polskie forum o konsolach Xbox One, Xbox 360 i Xbox, a interesuje mnie jego treść.
    Mam jeszcze pytanie. Jak kupię nową konsolę xbox 360 to mogę grać w oryginalne gry przez internet tylko przez 3 miesiące czy cały czas? Bo już się motam. Jest tam jakieś konto gold i silver. Czyli xbox 360 nie gwarantuje gry przez internet z innymi graczami za darmo tylko trzeba to wykupić?
     
  17. michalxbox360sprzedaz

    michalxbox360sprzedaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak trzeba kupić konto gold, proponuję zakup najtaniej wg mnie na gram,pl cena 12-14 mieś 130 zł. teraz na jesieni masz 2 gry za free na xboxa :)
     
  18. trafalczyk

    trafalczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Panowie, mam zapytanie po wypaleniu najnowszych gier typu Grid 2 , Saints Row IV po krotkim czasie uzytkowania wyskakuje komunikat"trzeba przetrzec plyte" badz pojawia sie czarny ekran ktory sie nie konczy. Czy potrzebuje nowej aktualizacji konsoli badz jest inny sposob co bym mogl czerpac radosc z najnowszych ry? Dzieki z g
     
  19. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2744
    Polubienia:
    798
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napisz jaką posiadasz przeróbkę, wersję dasha, jaką masz nagrywarkę, jakie płyty, czy używasz ABGX, i będzie można dopiero wtedy pomóc.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  20. trafalczyk

    trafalczyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 3.0. ,dash 16203, nagryarka Lg na dwuwarstwowych Verbtimach za pomoca ABGX
     
  21. bioly

    bioly Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, na konsoli mam dwa konta jedno na USA z goldem, a drugie zwykłe polskie. Chce kupić DLC do cod bo II. W związku ze zmianą systemu płatności z ms points na waluty, na amerykanskim koncie którego używam i mam golda śą oczywiscie dolary. I teraz pytanie czy jak kupię z polskiego konta dodatek to będe mógł grać na koncie z US ? Czy może z drugiej strony kupić z konta amerykanskiego zeby przewalutowało PLN na $ ? z Góry dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum