1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ograniczenia live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Qujote, Sierpień 18, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Qujote

    Qujote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Złotoryja
    Witam otóż od 2 dni mam problem z xboxlive
    '' Niektóre funkcje usługi xbox live nie są aktualnie dostępne. Nadal możesz obejrzeć profil użytkownika, porozmawiać z innymi graczami i grać w trybie online

    Zawartość profilu pojawi się automatycznie, gdy stanie siędostępna

    Kod statusu: różnie ''

    Proszę o pomoc kiedy mi to zniknie albo jak się tego pozbyć aha konto gold mam do 23
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Wyskoczyło mi to samo za 1 odpaleniem konsoli wczoraj lub przedwczoraj. Nic się nie dzieje wszystko działa, a coś ci nie chodzi?
     
  4. Qujote

    Qujote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Złotoryja
    nie normalnie mogę robić wszytko to co mam napisane ale nie mogę żadnych aktualizacji pobrać albo przeglądać mam tylko " Witamy" "Moi Znajomi" "Moja konsola Xbox"
    chciałem pograć w gta na multi ale muszę chyba pobrać aktualizacje 4mb nie wiem bo wczoraj kupiłem
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Live na jaki kraj? Może trwają jakieś prace serwisowe.
     
  6. Qujote

    Qujote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Złotoryja
    W Polsce kupowałem konsole więc na polski mam chyba
     
  7. lukaszcall

    lukaszcall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niekoniecznie musisz mieć polskiego live. ja mam polskiego i wszystko jest okej.
     
  8. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Na polskim Xbox Live trwały prace nad Xbox Marketplace,teraz jest już wszystko w porządku.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum