1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Oj smutne wieści...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wojtekbp89, Listopad 11, 2011.

  1. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    co w tym dziwnego ,że ms chce wyplenić wszystkie możliwe opcje uruchamiania piratów....
     
  4. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    Nic nie jest w tym dziwnego :) Ja jestem ciekaw jak to wszystko się skończy: czy c4eva da radę; czy zrobią jakieś cuda na kiju i w związku z tym będzie bardzo ciężko to ogarnąć :)
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    lt praktycznie nie jest możliwe zablokować ale reset glitch key i xbox360key owszem pójdzie na pierwszy ogień i historia się powtrzy jaki kilka lat temu z jtag ,że tylko wybrani będą mogli to mieć.
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    czyli wychodzi na to że jak najszybciej trzeba robic to rgh bo juz czuc na plecach oddech ms
     
  7. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Po 1 NIE ma czegoś takiego jak Reset Glitch Key
    Po 2 NIE da się RGH zablokować Wypuszczeniem nowego Dasha... Tylko i wyłącznie MODYFIKACJĄ HARDWARE (nowe płyty główne)...
    Czemu miałby nie dać rady? to tylko zaktualizowane tablice
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    robić na już nie musisz. poprostu nie wgrywać nowszych dashy niż obecny.czyli jak się pojawi nie zrobić go i nie grać w gry które go będą wymagać aż do zrobienia reseta, bo zapewne będzie jak z jtag od pewnego dasha nie będzie się dało już tego zrobić.
     
  9. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    pisza ze gry beda działać pod LT .20 ale mogą juz flagować konsole
    "c4eva has reported to the team that XGD2 and XGD3 backups are still booting under LT+ v2.0/2.01 (from team channel: [2011-11-10 08:58PM UTC] <c4eva> backups,xgd3 still booting). However, do not take this as a sign that everything is fine. Booting backups with older AP25 replay sectors on 14686 may get you flagged"
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak narazie to pisze ze mozna dostac flage na grach z ap 2.5
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jedyna co flaguje to narazie forza 4 pewnie inne w przyszlości też ale zostaje gra offline
     
  12. wunat

    wunat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    skoncz...
     
  13. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chyba jeb*e to wszystko w piz*u i kupie PS3...
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    czytaj tekst ze zrozumieniem a potem pisz Booting backups with older AP25 replay sectors on 14686 may get you flagged
     
  15. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    onix212, trolujesz. Dowiedz się więcej o JTAG/RGH i xk3y zanim zaczniesz innym lęki wciskać. Czy fanboje i flamewary już są nawet na polu przeróbek?

    Co do tematu, zmienił się zestaw testów ap i tyle. Flagi polecą tym, którzy bez namysłu zrobią aktualizacje i wsadzą backup z v12.
     
  16. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    nic nie rozumiem. Nowy dash będzie flagował z każdą grą poniżej XGD3? Czyli już nie będzie bezpiecznie na live?
     
  17. create86

    create86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    kto nie gra Live to polecam i tak Jtaga kupić niż zabawę z płytami :) niebo a ziemia
     
  18. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    to chyba było oczywiste że MS nie odpuści. Tym razem będzie pozwalał grać i odnotuje sobie kto ma LT. W sumie ok, bo nie trzeba ciągle wypalać a fala będzie jak będą mieli odpowidnią liczbe kandydatów. starego leciwego falcona mi nie żal, ale współczuje tym co mają slimki
     
  19. RobertWP

    RobertWP Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o co chodzi z tym Jtagiem ???
    Ja ma Lt 2.0
    Jaka jest roznica ???
     
  20. Chris

    Chris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Złodzieja nie żal nigdy.
     
  21. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja.

    Pamiętam pewną rzecz. Kiedy wchodziło HD na rynek, konkurowały ze sobą 2 płyty ( HD-DVD ? i BR). Jakaś firma chwaliła, że HD ma takie zabezpieczenia, że nie będzie dało się tego obejść przez najbliższe 5 lat. Crackerom udało się to w... 5 tygodni :) Coś w ten deseń było :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum