1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ojojoj,jasper się coraz czesciej wiesza

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez dziend0bry, Lipiec 15, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Witam bracia i siostry. Otóz od jakiegoś czasu mój Iksboks 360 Jasper zaczął się wieszać. Ostatnio w czasie gry, wyciągałem dysk dla pewności i niestety dalej tak było. Gdy przeglądałem XBL Marketplace to też się zawiesił :wub: Wyciągnąłem dysk i to samo :wub:
    cóz to oznacza? skorzystać z gwarancji M$ :D? mam czekać na rroda, czy im mejla napisać :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    podaj datę konsoli
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    mówię, ze Jasper, to powinno mówić samo za siebie :p

    2009-07-15 :<

    / dodam, że zaliczam takie zwiechy, ze przy połączeniu z XBL zamiast napisu My Friends widziałem Przyjaciele z dobra minutę :D
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wyczyść pamięć cache
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    czyszczona :p
     
  7. taq7789

    taq7789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    I tutaj ja ci pomogę! Miałem identycznie, jasper, dysk i tak dalej. Problem tkwi w ściąganiu, przerwij ściąganie i usuń ostatnio pobrane pliki. Tyle, miałem identyczni i po tej operacji już się nie wieszał jasperek.

    Pozdrawiam
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Niestety, ale nic takiego nie robiłem. Nic nie ściagałem, tylko zamierzałem, dlatego też przeglądalem Marketplace. A w ostatnio pobieranych mam pustki..
     
  9. taq7789

    taq7789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    To na pewno wina NXE! Zresetuj ustawienia wszystkie, pamiętaj żeby wyjąć płyte.
     
  10. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Robiłem wczoraj aktualizację, bo wyciągałem dysk. Więc wątpie
     
  11. taq7789

    taq7789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    No właśnie, robiłeś aktualizacje, masz swój problem :)
    (
     
  12. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Nie, bo wcześniej też mialem takie problemy! Myślałem,ze update je rozwiąze.
     
  13. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Dzwoń do ms i się spytaj co masz robić. Jeżeli zależy ci, żeby pograć na wakacjach to jakoś przetrwaj do końca wakacji, a później wyślij na gware.
     
  14. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    daj klockowi więcej tlenu, tylko tyle można radzic, wg rrod się zbliża.
     
  15. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Zadzwonie i jak coś to wysle na gwarancje :p
     
  16. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Dysk podczas chodzenia konsoli wyciągałeś?!


    No sorry... :(!


    Szczerze. To komp Ci się nigdy nie zawiesił?
     
Wczytywanie...

Poleć forum