1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okazja czy nie? Proszę o radę.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MiauMartyna, Sierpień 25, 2014.

  1. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Cześć. Może już mnie znacie, a może jeszcze nie. W każdym bądź razie nie mam się kogo poradzić więc pytam się Was. Wiem, że poradziliście mi omijać szerokim łukiem Falcona ale jeszcze spróbuję :v

    Mam okazję wymienić PSP Slim z zestawem + Nintendo DSi z zestawem w stanie bdb+ na Xbox 360 Falcon z 2008 roku. Koleś pisze, że X36 nie był naprawiany, nie było PROD'a, nie przegrzewa się. W zestawie kilkanaście gier, 2 pady, okablowanie. W dodatku X36 w stanie miód idealnym :) Widziałam zdjęcia.

    Jest taka możliwość, że akurat ten model może być niewadliwy? Czy wszystkie "Falcony" są z góry skazane na awarię i problemy?

    Proszę o radę,
    Take care :v

    E: Gry w zestawie: Dragon Age II, Fifa 09, Gears of War 2, Prince of Persia Zapomniane Piaski, Forza Motorsport 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Prawdopodobnie jest to juz Falcon v2 czyli prawie jak Jasper. Nie psuje on sie tak czesto ale zebys mial 100% pewnosc to spytaj o cala date produkcji, a najlepiej niech zrobi zdjecie naklejki gdzie pisze data i wysle, bedzie wiadomo czy konsola nie byla w serwisie ;)
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Z Falconami to ruletka. Te v2 z poprawionym chłodzeniem to jeszcze jak cię mogę, ale v1 to raczej nie polecam. Niestety nie pamiętam od jakiej daty v2 były produkowane. Miały one poprawione chłodzenie. Ogólnie z fatów tylko Jasper.
     
    1 osoba to lubi.
  5. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    To nie pchać się w to? Naklejki widziałam. Zrobił 5 zdjęć.

    2008-08-27

    [​IMG]
     
  6. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Falcon v2 był produkowany od 2008.08 czyli jest to on ;)
     
  7. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    No to skoro jest to Falcon v2 to może zrobię #YOLO? Tylko nie chce go naprawiać za 3 miesiące za połowę jego ceny :v Albo wymieniać na Slima. Jeszcze zapytam, bo chyba się zdecyduję na tą wymianę, czy Falcon V2 jakoś pogarsza jakość graficzną? Albo wygodę gry? Czy nie ma czegoś takiego?
     
  8. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Czy w konsoli jest dysk ?
     
  9. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Prawdopodobnie w konsoli nie ma dysku, tylko jest karta pamięci 256 MB. Czyli praktycznie nic. Chyba dokupię jakiś dysk. Ale na 100 nie jestem pewna czy jest ona bez dysku.
     
  10. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Doliczając dysk byś mógł mieć jaspera z dyskiem 120 gb :p
     
  11. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie byś mógł tylko byś mogła :)

    Bez dysku się nie zamieniaj. Jak z dyskiem to się zamień.
     
  12. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Nie zamierzam wydawać pieniędzy na X36 tylko chcę zamienić to, co mi w domu bezużytecznie na półkach zalega :v Kupnem nikt nie jest zainteresowany a wymieniać się chcą.

    djploki dzięki za zwrócenie uwagi ;d Chociaż Ty..

    To jak będzie z dyskiem, to wezmę. Dzięki za pomoc.

    Ale jeszcze zapytam.. Za taki dysk zapłacę od 50 do 150 zł? Czy więcej? I czy ma to znaczenie, jaki dysk będzie pasował? Czy te dyski do X36 są uniwersalne?
     
  13. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wyżej, bez dysku się nie wymieniaj, albo powiedz żeby Ci dopłacił.
    Też mam falcona v2, od 2008 działa bezproblemowo także nie są one skazane na RRODa.
     
  14. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Każdy chcę mieć wszystko a nikt nie chcę wydawać pieniędzy , nie mam zwyczaju patrzeć na nick użytkownika aby określić osobę używaną w zdaniu :p jaspery chodzą po 400 zł więć nie jest to majątek
     
  15. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Cała przyjemność po mojej stronie :)
     
    1 osoba to lubi.
  16. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    XDFSQ oj tam oj tam.. Niedawno wydałam masę pieniędzy dlatego taka zrzędliwa jestem ;p Jakbym nie miała takich dużych wydatków to od razu bym Slimkę kupiła bez zastanawiania się. Ale już trochę tych "gratów" mi się nazbierało i pomyślałam sobie, żeby nie zaśmiecać sobie jeszcze bardziej pokoju to zrobię wymianę ;p

    Wracając do tematu. Kolega, z którym chcę się wymienić jest bardzo miły i dopłaci do swojego zestawu 200 zł na dysk. (Powiedział, że może dokupić albo dołożyć 200zł. Wolę wziąć pieniądze bo nie wiadomo czy nie kupi jakiegoś shitu :v)

    Dzięki wielkie za pomoc :) Bez Was nie byłoby tak łatwo. Mam nadzieję, że może coś zagramy na XLive za jakiś czas ;d
     
  17. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A i jeszcze dowiedz się czy w konsoli jest sprawny czytnik. To bardzo ważne.
     
    1 osoba to lubi.
  18. MiauMartyna

    MiauMartyna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zamość
    Djpolki zapytałam. Sprawne. Wielki plus dla Ciebie :)
     
  19. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Spoko. Zawsze pytaj. Jesteśmy tu po to aby pomóc.
     
  20. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Troche mi to dziwne ze koles chce jeszcze doplacic 200zl, przeciez wtedy to mu sie ta wymiana nie oplaca.

    Jezeli jest to przez OLX to bardzo dobrze sie zastanow zanim wyslesz swoje konsole, bo mozesz juz ich nigdy nie zobaczyc jak i Xboxa ;/

    Umow sie z nim tak ze najpierw on wysyla konsole + pieniadze i jak wszystko bd okej, jak sobie w domu to sprawdzisz to dopiero swoje wyslesz.
     
  21. szangg

    szangg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2012
    Posty:
    228
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Opoczno/Łódź/Bad Hersfeld
    Koleś po prostu liczy na randkę :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. da1234wid
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    376
  2. mikserr
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    237
  3. shadowrun
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    498
  4. Cinekso
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    226
  5. freemaxpl
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    635

Poleć forum