1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okienko "Wymagana aktualizacja" Zoo Tycoon

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zielak1992, Grudzień 6, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    Witam
    Przejdę od razu do sedna. Otóż ściągnąłem, nagrałem i zainstalowałem zoo tycoon. Problem polega na tym, że jak chce uruchomić grę to wyskakuje okienko "wymagana aktualizacja" Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazĂłw, udostępnianie zdjęć i hosting filmĂłw wideo mam przeróbkę lt3.0 i po pierwsze czy jak zaktualizuję konsolę do nowszej wersji to przeróbka zniknie? a po drugie czy da się zdalnie pobrać z internetu aktualizację i wgrać je np z pendrive na konsolę?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    dzięki wielkie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum