1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okładka gry na RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xbox360g, Wrzesień 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Na początku nie wiedziałem jaki dział więc napisałem tu jak zły to przenieście.
    No to tak, mam GTA V zrzuciłem potrzebne pliki i po wejściu do folderu z grami nie mam okładki ani nawet pudełka GTA V. Grę włączam po przez menagera plików. Co mam zrobić żebym miał chociaż pudełko bez okładki?
    A co zrobić aby mieć okładkę? Chyba trzeba się połączyć z internetem i wziąć opcję "odśwież okładki". A jak mam się podłączyć do neta?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    zainstaluj na pc total commandera, jak zainstalujesz wejdz w nowe polonczenie, w pierwszej tabelce wpisz co tam chcesz, w drugiej wpisz adres ip konsoli, w trzeciej i czwartej wpisz xbox, potem wejdz w zawansowane i zmien zawartosc z 90 na 1, wteczas bedzie stale polonczenie, konsole podepnij do neta, w fsd wejdz do setings-content seting-manage game path, po nacisnieciu change path zaznacz hdd1 potem content i 0000000000000 potem naciskasz y i dajesz save x, potem wybierasz scan seting i naciskasz na start manual scan
     
  4. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Będzie skanować, ta? A w FSD nie da rady tego zrobić? Bo u mnie jest problem z udostępnieniem internetu drugiemu urządzeniu. Pisałem ten problem ale nikt na niego nie dał takiej odpowiedzi która by pomogła. To nie da się w FSD?
     
  5. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    jak nie mozesz podlonczyc konsoli do neta to okladek w fsd nie bedzie
     
  6. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. piotr300

    piotr300 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    sosnowiec
    zapomnialem o tym napisac, wpisuje sie w wyszukiwarke adres ip konsol
     
  8. jary84

    jary84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    190
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Andrychów
    Jaki problem z udostępnieniem połączenia? Wszystko da się rozwiązać!
     
  9. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
    Gdy podłączam xbox'a do komputera i próbuję udostępnić połączenie to wyskakuje błąd "Udostępnianie nie powiodło się" i coś tam pisze dalej tylko nie pamiętam.
    I nie mogę go rozwiązać. Czy masz jakieś rozwiązanie?
     
  10. xbox360g

    xbox360g Banned

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kamionka
  11. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum