1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okładki do gier + zrzuty ekranu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szakal555, Maj 17, 2013.

  1. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam , robie tak jak wszystko w waszym artykule .Mam polskie menu freestyle i ustawilem ,,dopusc pobierania innych okladek'' + opcje wys rozdzielczosci ale gdy wchodze w okładki pisze przy każdej ,,missing cover'' , naciskając Y i biorąc ,,odśwież okładke'' pisze brak połączenia z internetem.Jak sobie z tym poradzić ?

    +

    gdzie zapisują się zrzuty ekranu z kinecta ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Brak połączenia z internetem ??
    a masz IP w lewym dolnym rogu w FSD ??
    Zrzuty ekranu z kinect'a z gier zapisują się gdzieś na dysku, ale, że tak powiem: nie ma do nich dostępu :D
    Jak chcesz sobie zrobić screen'y z gier i je "wyciągnąć" z konsoli, to najnowszy FSD daje taką możliwość :)
     
  4. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A więc tak sytuacja wygląda następująco
    Starszy siedział przed x360 nieprzerobionym bez koszulki ( jest to prezent dla chrześniaka) i mu cyknelo 3 fotki bodajże i sie bardzo wk... . i mowi żebym to wykasowal : d

    2) ( moj x360 z rgh) nie ma podlaczenia kablem ethernet.To na nim mam problem z tymi okladkami
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale połaczenie z netem masz wgl ?? wifi np. czy nie ??
    a jak chcesz te foty wyciągnąć, to musisz je w tej grze włączyć - żeby się na TV pokazały, potem jak masz rgh z najnowszym FSD (rev.735) zrobić zrzut ekranu

    Domyślnie zrzuty ekranu w grze wykonujemy trzymając START wciskamy BACK
    Zapisane screenshot'y z danej gry siedzą w lokalizacji:

    Folder FSD/ Plugins/UserData/TITLE ID danej gry/ TUTAJ

    Obrazy w formacie: .bmp, są w rozdziałce 1280x720 .
     
  6. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam żadnego połączenia z internetem bo boje sie banana ; p

    Czyli na konsoli na ktorej nie ma rgh tych fotek nie da sie odtworzyc ? Powiedzmy ze starszemu zrobil kinect te fotki podczas gry w kinect adventures.Mam tych fotek szukac gdzies w tej grze czy darowac sobie bo i tak sie ich nie odwtorzy ? ( konsola na ktorej sa te fotki jest bez rgh i freestyle )
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to jak bez rgh to se możesz tylko na tv oglądać, chyba się da jak masz XB LIVE GOLD wysłać do jakichś serwisów społecznościowych,
    ale głowy nie dam, myślałem że na tej konsoli co ma rgh to chcesz zrobić.

    Na rgh normalnie net podłącz,jak chcesz mieć okładki, banana nie dostaniesz bo xbl jest zablokowane.
    Chyba ,że wolisz ręcznie okładki zapodać z kompa, to tutaj masz mój tutek:
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/tutorial-reczne-dodawanie-okladek-do-fsd-163500/
     
    1 osoba to lubi.
  8. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli podłączając do wifi czy cos nie można dostac bana bo nie będe zalogowany w xlive ?
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    dla pewności pobierz sobie DASHLAUNCH - mowa oczywiście o konsoli z RGH, i sprawdź linijkę: LIVEBLOCK, ma być: liveblock = true, jeśli tak będzie , śmiało możesz neta podłączać.
     
    1 osoba to lubi.
  10. szakal555

    szakal555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A skąd to pobrać ? Daslaunch wrzucać przez pendrive ?
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    POBIERZ TUTAJ

    przez pendrive'a albo przez FTP z PC'ta, odpal z lokalizacji: Dashlaunch 3.07/Installer/default.xex
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Filip9966
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    451
  2. Mavcus
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    541
  3. Reus 7
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1329
  4. Nexicoll
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1802
  5. Reus 7
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    661

Poleć forum