1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okładki do gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krh123, Marzec 5, 2013.

  1. krh123

    krh123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Mam pewien problem, otoz w menu gier nie wyswietla mi 3 okladek do gier. Mam około 70 gier na dysku i nie wystwietla mi zaledwie tych 3. Dodam ze konsola jest nie przerabiana, probowalem znalesc cos na forum na ten temat ale zwroty i skroty uzywane przez wypowiadajacych sie tam sa dla mnie nie zrozumile, zbyt krotko siedze w x'owym temacie.Aha i gdy pobieralem inny profil i na nim wszedlem w gry to wyswietlilo mi wszystkie okladki, wiec podejrzewam ze sedno sprawy jest w moim glownym profilu.

    Z gory dziekuje.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Okładki do gier

    próbowałeś czyścić pamięć podręczną?

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. krh123

    krh123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niestety nie pomaga
     
  5. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może masz ustawione, ze jakieś dema albo coś, w sensie chodzi mi o zakladki.
     
  6. krh123

    krh123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam normalnie wyswietlane wszystkie gry, wszystkie pelne wersje z wyjatkiem tych 3 ktore akurat na moim glownym profilu nie chca sie wyswietlic, pojecia nie mam czemu, liczylem ze ktos mi pomoze.
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    podaj jakie to gry ...mi chyba silent hill downpur do tej pory nie wyświetla
     
  8. krh123

    krh123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3D Ultra Minigolf Adventures 2, Outrun online arcade, Marvel vs Capcom 2. Nic nie znaczace arcadowki ale gry 50 gier prezentuje sie ladnie irytujace sa te 3 bez okladek.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Filip9966
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    441
  2. Mavcus
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    535
  3. Reus 7
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    1320
  4. Nexicoll
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1799
  5. Reus 7
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    660

Poleć forum