1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okładki pod rgh nowa sprawa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Damianklb, Wrzesień 1, 2014.

  1. Damianklb

    Damianklb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kluczbork
    Witam. Mam pytanie na temat okładek.Sprawa wygląda tak. Pobierałem z 4 miesiące temu okładki rejestrując się na JQE360.com i wszystko działało. Wyjechałem za granice i nie pobierałem okładek. Teraz przyjechałem i pobrałem parę gier i mi nie chce pobierać okładek. Zarejestrowałem się tam od nowa. ale przekierowało mnie na inną stroę choć wpisywałem poprawny adres.m bo działa mi pogoda na dole ekranu nie ma szybkości pobierania danych tylko same zera. podłączony do internetu jestem Proszę o pomoc co to może być. Może trzeba w Dashu zmienić ścieżkę do tego JQE360 albo coś innego. Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Teraz jest UNITY zamiast JQE.
    Wrzuć świeże FSD jeśli nie pobiera okładek i będzie.
     
  4. Damianklb

    Damianklb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kluczbork
    To jest nowe FSD wgrane 3 miesiące temu. Nie ma innego sposobu??
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj na okładce dać Y i refresh artwork (odśwież okładki)..
     
  6. Damianklb

    Damianklb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kluczbork
    Właśnie tak robiłem i na dole ekranu były same zera nic nie pobierało własnie
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Cóż, możesz też ręcznie wrzucać:
    http://xboxforum.pl/artykuly-196/reczne-dodawanie-okladek-do-fsd-163500/
     
Wczytywanie...

Poleć forum