1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Okładki RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TRV13E, Marzec 29, 2014.

  1. TRV13E

    TRV13E Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, mam już xbox'a wszystko super, ale wgralem 2 gry i mają one okładki "Missing cover", przeczytałem ze można wgrać przez ftp(za dużo zabawy) albo przez internet i daje się Y na grę a potem odśwież okładkę, ale nie mam pojęcia jak się połączyć z wi-fi na xboxie, po prostu nie widzę takiej opcji, pomóżcie! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wejdź w oryginalnego dasha i tam w ustawieniach masz opcje WIFI.
     
  4. TRV13E

    TRV13E Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2014
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nie dostanę bana?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli w DL ( dashlaunch) masz ustawione liveblock i livestrong na true ( czy też zielony znacznik ) to nie.
     
  6. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w oryginalnym dashu laczysz sie z netem za pomocą kabla lub wi-fi po polączeniu wyskoczy ci okno czy chcesz polaczyc sie z xboxlive i klikasz nie uruchamiasz fsd i odswiezasz okladki- moga byc one widoczne po ponownym uruchomieniu fsd
     
Wczytywanie...

Poleć forum